Új PSP bundle

Egy újabb PSP kiadásról hullott le a lepel, ami a Metal Gear Solid: Peace Walker tiszteletére érkezik. A csomag ráadásul több kiadásban fog megjelenni, rajongásunk és pénztárcánk méretéhez igazodva. Elérhető lesz egy Premium Pack, ami a terepszínű PSP (3000-es modell) mellett, egy törlőkendőt, egy szövet tokot és természetesen magát a játékot fogja magában rejteni. Ez mindenestül 26 980 yenbe, körülbelül 182 fontba fog kerülni.

Ezen csomagon kívül még az igazán nagy rajongók számára elérhető lesz egy különleges kiadás is, ami a terepszínű PSP mellé, egy kígyóbőr mintázatú tokot, egy számozott állványt, szintén számozott dögcédulát, törlőkendőt, a játékot és egy könyvecskét foglal magába. Ez valamivel húzósabb áron lesz elérhető, ugyanis ezért már 36 980 yent, kb. 250 fontot kérnek majd el.

További képekért katt ide!

Egyetlen problémája a csomagnak, hogy jelenleg úgy néz ki, hogy kizárólag csak Japánban lesz elérhető. A Metal Gear Solid: Peace Walker a szigetországban március 18-án jelenik meg, hozzánk pedig majd csak május végén érkezik.

Azóta történt

Előzmények