Új előzetest kapott a Call of Duty: Advanced Warfare

Kevesebb mint két hónap van még hátra a legújabb Call of Duty epizód megjelenéséig, amely az Advanced Warfare alcímet kapta. A sorozat korábbi részeihez a 2. világháború adta meg a kerettörténetet, később azonban a modern kor felé kezdett mozdulni a széria. A Treyarch 2012-ben már megpróbálkozott a témával a Black Ops 2-ben, és a legújabb epizód is a jövőbe helyezi át a harctereket. A Sledgehammer Game futurisztikus fegyvereket, kiegészítőket, külső mesterséges vázakat mutat be nekünk az érkező játékában, amihez sikerült a híres filmsztárt, Kevin Spacey-t is megnyerniük.

A korábbi részektől eltérően kicsit megvariálták a használható perkeket, ugyanis az Advanced Warfare már a mesterséges külső vázaknak köszönhetően lesznek használhatók. A rendelkezésre álló képességekről kaptunk most egy új videót, amely természetesen nálunk is megnézhető.

A Sledgehammer Games által fejlesztett új rész november 4-én jelenik meg Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 platformra és természetesen PC-re.

Azóta történt

Előzmények