Tomb Raider: Június 2-án jön az első videó!

Az új Tomb Raider játékot készítő Crystal Dynamics és Square Enix egy közleményt adott ki, melyben arról értesítik a játékosokat, hogy hamarosan megmutatják nekünk az első mozgóképeket! A bejelentés szerint június 2-án 10:00PM PST órakor (Akkor nálunk már június 3-a, péntek lesz, mégpedig pontosan reggel 07:00 óra) a Spike TV műsorában fogják levetíteni.

Amennyiben szeretnénk már a videó megjelenése előtt egy kis ízelítőt látni belőle, úgy nincs más dolgunk, mint "LIKE" gombot nyomni a Tomb Raider Facebook oldalán, és ha összegyűlik a 100.000 szavazat, abban a pillanatban már meg is tekinthetjük a bemutató előzetesét! Két új képet is kiadtak, melyek a videóból származnak, és ezek tanulsága szerint először egy számítógéppel renderelt (CGI) filmen fogunk látni ismét Lara kisasszonyt. Íme:

A képeket rájuk kattintva nézhetitek meg nagyobb felbontásban.Természetesen azt mondanom sem kell, hogy amint kiadják akár az előzetest, vagy a videót, azonnal frissítjük a hírt. Ahogyan mondani szokták: Stay tuned!

Azóta történt

Előzmények