Steam Reviews: Értékeljük a játékokat

A Valve elindította a Steam Reviews szolgáltatást, melynek keretében a játékosok értékeléseket készíthetnek az általuk használt játékokról. Bárki írhat véleményt, egyedüli megkötés, hogy az ott közölt információk segítségére legyenek a többi felhasználóknak, akik az adott játék vásárlásán gondolkoznak. A megírt értékelések bekerülnek a játék oldalára, ahol az azokat író egyének által játékkal eltöltött óráinak száma is megjelenik.

A megosztott véleményeket értékelhetik is a többiek, amennyiben egy írás kellően informatív és színvonalas, úgy a lista élére kerül, míg ellenkező esetben lecsúszik a végére. Amennyiben nem elfogadható írást találunk, aminek csak az adott program indokolatlan lehúzása a célja, úgy jelenthetjük, és a Valve kivonja azt a forgalomból, ám önkényesen még ők sem fognak semmit eltávolítani a rendszerből.

Az eddig megírt ajánlások szintén értékelésekké változtak, alapbeállítás szerint ezeket csak ismerőseink tekinthetik meg, de publikussá is tehetjük, ha szeretnénk. Pontrendszer még nem tartozik a Steam Reviews szolgáltatáshoz, de később ezt szeretnék beépíteni.

Azóta történt

Előzmények