Steam: Elindult az őszi vásár

Hálaadás napja alkalmából a Valve újabb akciót indított tegnap a Steamen. Az Autumn Sale (Őszi vásár) keretén belül most egészen november 26-ig naponta több játékot akár 75% engedménnyel is megvásárolhatunk. A napi ajánlatokon felül akadnak villámakciók, melyekben egy-egy programot pár órán keresztül kedvezményesen vehetünk meg. Íme az első napi felhozatal:

Holnap természetesen újabb játékok kerülnek leárazásra, valamint a folyamatosan frissülő villámakciók miatt is érdemes sűrűn ellátogatni az oldalra. A fenti ajánlatok mellett az egyes kiadók is külön akciózzák termékeiket, például a Microsoft Game Studios, így ez ismét egy plusz indok rá, hogy ellátogassunk a Steam áruházba.

Azóta történt

Előzmények

  • Steam Big Picture Mode - Bemutató videó

    A Valve elindította a Steam Big Picture Mode nevű szolgáltatást, aminek segítségével TV-n keresztül nézve, kontrollerrel irányíthatjuk a rendszert.

  • Fizetős lett a Steam Greenlight

    A Valve megunta a szórakozást, hogy távol tartsák a trollkodni kívánókat, ezután fizetnie kell annak, aki játékot akar feltenni a Steam Greenlight rendszerére.

  • Gabe Newell: A Windows 8 egy katasztrófa

    A Valve főnöke szerint ha Linux alatt futnának a játékok, sokkal elterjedtebbek lennének a nyílt platformok. Többek között ezért is készítik el a Steam Linux változatát is.