Steam: Megkezdődött a karácsonyi akció!

Jó szokásához híven a Valve idén is elindította év végi akcióját, melynek keretében december 20. és január 5. között óriási választékban kínálják a legkülönfélébb játékokat akár 75% kedvezménnyel. A szokásos forgatókönyv szerint minden nap vannak kiemelt játékcsomagok is, melyek többnyire egy adott kiadó termékeit foglalják magukba. Az aktuális listát itt találhatjátok:

Ezen kívül a közösség tagjai 12 óránként szavazhatnak három játék közül egyre, a legtöbb voksot kapott programot utána nagy engedménnyel tudják megvásárolni 12 órán keresztül. Az eredményhirdetést követően újabb három játék kerül szavazásra és a kör kezdődik újra. Szintén megszokott dolog az úgynevezett villámakció (Flash Sale), ahol pár óráig nagy kedvezménnyel árulnak bizonyos játékokat. Érdemes sűrűn látogatni a Steam oldalát és lecsapni rájuk, amíg tartanak. A mai ajánlat:

Természetesen ezek az akciók folyamatosan újulnak, így aki nem szeretne lemaradni kedvenc játékának akciós kínálatáról, az látogassa sűrűn a Steam oldalát. Érdemes.

Utóirat: A Bethesda Collection sajnos a mi régiónkban nem elérhető, de a forrásoldalon szerepel. Akinek megfelelő accountja van, az természetesen megvásárolhatja őket.

Előzmények