Ravensdale: Új akció-RPG a láthatáron

Ravensdale munkacímmel egy vadonatúj akció-RPG fejlesztését jelentette be az ArcaniA: The Gothic Tale-en is dolgozó Spellbound Entertainment. A játék egy érdekes steampunk világban fog játszódni, melyben kihangsúlyozott szerepet kapnak a gőzzel működő fegyvereink, és egyéb felszereléseink, amelyeket a pályákon elszórva található gőzcsövekből tudunk feltölteni.

Ha pedig extra rombolóerőre vágyunk, picit túl is tölthetjük ezeket az eszközöket, miáltal sokkal pusztítóbbá válnak, némelyikkel falakat és épületeket is romba dönthetünk. A játékot az ArcaniA alatt is megtalálható Trinigy Engine fogja hajtani, aminek jelenlegi verziója (Trinigy Vision Engine 8) által hajtva nézhetünk meg egy kis előzetest a játék igencsak kezdeti állapotban lévő verziójából.

A szaggatást tessék figyelmen kívül hagyni, ugyanis jócskán fognak rajta optimalizálni a megjelenésig. Mindent valós időben számol az engine, így láthatjuk, ahogy a bemutatást végző fejlesztő menet közben változtatja a napszakokat és az időjárást. A fejlesztők pörgős játékmenetet ígérnek, melyben a környezet is lerombolható lesz, hála a Trinigy Vision Engine 8 integrált Havok és nVidia PhysX technológiák támogatásának.

A Ravensdale PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra fog megjelenni, valamikor 2012-ben. Aki a teljes Trinigy Vision Engine 8 bemutatóra is kíváncsi, az megtekintheti azt az nVidia oldalán.

Trinigy Vision Engine 8 teljes bemutató (A fenti videó is benne van).