NBA 2K21 - Zion Williamson kerül az újgenerációs borítókra

A széria új részének PlayStation 5-ös és Xbox Series X változatainak a sztárja a New Orleans Pelicans játékosa lesz.

A 2K ma bejelentette, hogy a 2019 #1 Overall Pick és 2019 National College Player of the Year, valamint a New Orleans Pelicans csatára, Zion Williamson lesz az NBA 2K21 PlayStation 5 és Xbox Series X változatának borítóatlétája, aki játék jelenlegi generációs verzióján szereplő Damian Lillardhoz csatlakozik a három borítóatléta egyikeként. Zion egy olyan jelenség, aki rövid idő alatt demonstrálta dominanciáját, ha erőről és sebességről volt szó. Játéka az újgenerációs NBA szupersztárok számára épült, így tökéletesen választásnak bizonyul az újgenerációs sportjátékok bevezetésére az NBA 2K21 PlayStation 5 és Xbox Series X változatával.

A NBA 2K és Zion partnerkapcsolata a 2K Foundations-re is kiterjed, mely a 2K programja a rossz körülmények között élő közösségek támogatására kosárlabda pályák és kultúrházak felújításával országszerte, aminek részeként Zionnal közvetlenül együtt dolgozva kerül renoválásra egy New Orleans-i terület a helyi közösségnek.

„Szerettünk volna olyasvalakit találni az NBA 2K21 újgenerációs változatának borítójára, aki képviselheti az NBA szupersztárok következő generációját” mondta Alfie Brody, az NBA 2K marketing alelnöke.

„Zion az egyike annak a néhány fiatal játékosnak, akiknek sikerült felérniük az őket övező elvárásokhoz, és mérvadónak tekinthetők a következő generáció számára. Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy ő fogja képviselni az NBA 2K21-et.”

Előzmények