NBA 2K21 - Damian Lillard kerül a jelenlegi generációs borítókra

Úgy tűnik, hogy azoknak lett igazuk, akik a Portland játékosát tippelték a szerencsés kiválasztottnak.

A 2K ma felfedte az NBA 2K21 jelenlegi generációs platformokra érkező változatai borítójának sztárját, az ötszörös NBA All-Star és a Portland Trail Blazers játékosa, Damian Lillard személyében. Dame D.O.L.L.A. Logo Lillard. Sub Zero. Kevés játékos olyan sokoldalú és még kevesebb uralja úgy a pályát a negyedik negyed utolsó perceiben, mikor az egész meccs a tét, mint ő: Dame Time! Damian Lillard tűzesőként zúdul ellenfeleire és rendszeresen ontja magából a szavakat a zenei stúdióban, így tökéletesen passzol az idei NBA 2K21 témájához: Everything is Game.

„Ez egy különleges pillanat számomra és NBA karrieremnek” mondta Lillard.

Évek óta az NBA 2K rajongója vagyok és imádom, ahogy visszaadják a kosárlabda kultúra minden aspektusát. Egész életemben 2K-t játszottam és rendkívül megtisztelő, hogy csatlakozhatok a borítón szereplő korábbi NBA nagyságok sorához. Hálás vagyok minden rajongómnak és alig várom, hogy mindenki megtapasztalja ezt a játékot idén ősszel.

A 2K emellett holnap felfedi az NBA 2K21 újgenerációs verziójának borítósztárját PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. További részletek, köztük a megjelenési dátum is 2020. július 2-án várható.

 

Azóta történt