Mirror's Edge - hét évig fejlesztették

Annak ellenére, hogy egy kiváló és egyedi játékról van szó, amit akár stílusteremtőnek is lehet tekinteni, egyáltalán nem szerepelt túl fényesen a kasszáknál a Mirror's Edge. Ezt biztos nem írhatjuk a fejlesztési időre, mivel az új információk szerint -amiket a DICE ex-főnöke, Fredrik Liliegren osztott meg a világgal- hét évig fejlesztették a játékot. Vagyis egyáltalán nem lehet szó összecsapott munkáról. A legtöbben abban látják a visszafogott sikerek okát, hogy kevés támogatást kapott a szoftver, és nem mellesleg egy meglehetősen zsúfolt időszakban jelent meg. Ezt azóta már az EA is elismerte és változtattak a játék megjelentetési stratégiájukon. Ami pedig még ennél is jobb hír, hogy egy viszonylag kis csapat már dolgozik a folytatáson, amire remélhetőleg nem kell már hét évet várni.

Azóta történt

  • Mirror's Edge 2 - áll a fejlesztés

    Ugyan hivatalos bejelentés még nem történt a Mirrorr's Edge 2-ről, de egy kis csapat már dolgozott rajta, most leálltak.

  • A Mirror's Edge 2 még él

    A közelmúltban több pletyka is szárnyrakapott Mirror's Edge 2 ügyben, az EA most megnyugtat mindenkit, hogy a játék még él.

Előzmények