Megjelent Steamen a Persona 4 Golden

A népszerű sorozat kibővített negyedik epizódja végre PC-n is elérhető lett.

A Persona sorozat sikereit sokan nem értik, pedig az 1996-ban indult széria milliónyi rajongót szedett össze az elmúlt években, az 5. rész pedig a P-Studios, illetve az Atlusu egyik legnépszerűbb alkotása lett. Talán pont emiatt is volt érdekes az elmúlt időszakban többször felbukkant pletyka, miszerint PC-re érkezik a negyedik epizód, azonban hivatalos bejelentést egészen mostanáig nem kaptunk. A nagy leleplezés végül nem történt meg, cserébe a minap egész egyszerűen elérhető lett SteamenPersona 4 Golden, amely a korábbi PlayStation Vita verzió új kiadásaként funkcionál. (Az alap verzió anno csak PS2-re jelent meg)

Aki szeretné PC-n átélni a különleges alkotás történetét, annak mostantól lehetősége van erre, mindössze 19,99 eurót kell érte fizetni.

Azóta történt

  • Persona 4 Golden teszt

    Nem hiszem, hogy sokan számítottak rá, hogy az Atlus a negyedik epizóddal kezdi a Persona-sorozat PC-re költöztetését, de a 2008-as megjelenése óta egyre népszerűbbé váló játék most megjelent Steamen.

Előzmények

  • Persona 5 Royal teszt

    2017 egyik legszórakoztatóbb és „legjapánosabb” játéka kibővítve tér vissza, hogy száz újabb órára magával ragadja azokat, akik figyelmét felkelti a „metafizikai démonok Tokióban!” felütés.