Új hozzászólás Aktív témák
-
-
boost
addikt
Switchen újra nekifutnék, ott lehet pl ágyból vagy kicsit félrevonulva játszani, de nagyképernyos időm nincs annyi sajnos.
-
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Sipasanyi #13 üzenetére
Azért ez a cikk nem túl meggyőző. Bár mivel minden platformon (különösen Switchen) nyafognak azért, hogy legyen belőle port, valamikor biztosan meg fog történni. A SEGA / Atlus páros mostanában amúgy is nyit a PS mellett más platformokra... Sose gondoltam volna, hogy egy Yakuza meg fog jelenni valaha is PC-re, és tessék. Jönni fog majd valamikor, de semmi biztos info nincs, a következő 1-1,5 évben nem érdemes rá várni.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Yamaha R1
tag
Bár sose voltam oda ezért a műfajért, az alap Persona 5 annyira bejött, hogy 220 óra után értem csak a végére. Az utolsó fűszálat is megnézem, de megérte. Jelenleg nem érzem az "erőt", amivel megint 2 hónapig csak ezt pörgetném, de idővel biztosan terítékre kerül. Köszi a tesztet, jó volt olvasni.
Jelen állás szerint van bármi esély a PC-s változatra?
[ Szerkesztve ]
-
-
Ha van egy P5 mentésem, azzal ez kezd valamit?
A Slime draws near! Command?
-
Shepard
tag
PS Now-n épp csak bele kóstolni volt időm, a második elme palotában véget ért számomra.. egyelőre. Biztosan folytatni fogom, de az alap kiadással. Már az is nagyon be tudott szippantani.
"Morgana sokkal ritkábban küld el aludni minket, így végre esténként is lehet kalandozni, vagy legalább tanulni, olvasni, netán DVD-zni." Ez az egyik legjobb dolog, ami történhetett. Nagyon nem szerettem a nagyképű macsekot, amiért nem engedett éjjel kilógni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Köszi a tesztet!
Megvan az alapjáték, de még el sem indítottam (Witcher 3 második végigjátszás és Borderlands 3 után terveztem).
Érdemes azt végigtolni előbb, és utána majd megvenni a Royal-t pár évvel később akciósan?
Vagy felejtős, és rögtön a Royal-lal kezdjek?Annyira fura nekem ez az ilyen módon bővített kiadás.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Az alap kiadás egy hihetetlen jó játék, és egy nagyon maradandó élmény volt számomra. Nagyon boldog vagyok, hogy átélhettem azt a különös kalandot. Ugyanakkor újrakezdeni egyszerűen nem tudnám. Borzasztóan felcsigázott az írásban az a rész, hogy vajon mi következhet az alap játék befejezése után, de egy újabb bőven 100+ órás végigjátszás?! Nem tudom, hogy az újításokkal együtt is le tudna e kötni újra 60-70 órát, míg igazán beindul a buli.
Ugyanakkor mindenkinek Nagyon! ajánlom ezt a játékot, hihetetlen élmény szerintem!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ganzer
aktív tag
Az alapjátékot végül nem játszottam ki. De így hogy ennyi mindent bővítettek, lehet hogy ezt a verziót megveszem és újra kezdem az egészet.
-
törölt tag
A játékot már előrendeltem, most a teszt után csak még jobban várom a megjelenést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Elite: Dangerous
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Ps3 Játékok
- Ps4 Játékok Hamarosan Érkeznek.....
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel