MechWarrior Online: Százezer dollár gyűlt össze rákkutatásra

Aki játszott már a MechWarrior Online című játékkal, annak ismerős lehet Sarah Marie Alida Parries neve. A kislány szenvedélyes rajongója volt a játéknak, édesapjával együtt játszottak és jó csapatot alkottak. Sarah hirtelen rosszul lett, akkor az orvosok egy tumort fedeztek fel a kislány agyában, amit nem lehetett megoperálni. Sarah idén május 7-én halt meg a daganat következtében. Mindössze öt éves volt.

Az ő emlékére indított jótékonysági akciót a Piranha Games: Sarah kedvenc lépegetőjéből, a Jenner JR7-D típusból létrehoztak egy egyedi külsővel rendelkező, 10% XP bónuszt nyújtó darabot, és "Sarah's Jenner" néven, 10 dollárért lehet azt megvásárolni, egészen augusztus 20-ig. Akinek esetleg tele van már a garázs, annak sem kell aggódnia, ugyanis Sarah lépegetőjéhez különálló terület fog tartozni, amikor minden vásárló kézhez kapja majd azt augusztus 23-án.

Az eladásokból befolyt teljes összeget a kanadai rákkutató intézet számlájára utalják. A játékosok eddig mintegy 10.000 példányt vásároltak Sarah különleges lépegetőjéből, ezzel összesen 100.000 dollárral támogatva a rákkutató intézet munkáját.

Azóta történt