Mass Effect 4: Előzmény legyen, vagy folytatás?

Egy ideje már nyílt titok, hogy a BioWare elkezdte a következő Mass Effect epizód munkálatait. A cég egyik vezetője, Casey Hudson érdekes ötlettel állt elő ezzel kapcsolatban: Twitter csatornáján keresztül várja a játékosok visszajelzéseit. Kíváncsi ugyanis rá, hogy a rajongók melyik változatot preferálják a két lehetőség közül: a trilógia eseményei előtt, vagy inkább azok után játszódjon a folytatás?

Bármelyik mellett döntsenek is, a BioWare egy dolgot már előre megmondott: nem Shepard parancsnokot fogjuk irányítani a ME4-ben, de még csak nem is egy hozzá erősen hasonlító személyt. Ők azt akarják, hogy egy teljesen új hős születhessen a következő Mass Effect játékban, viszont annyit megígértek: szeretnének hűek maradni a trilógia szelleméhez.

Tehát, hiába fogja az új játékot a DICE FrostBite 2 motorja hajtani, nem fognak belőle FPS-t, vagy más, az eddigi részektől gyökeresen eltérő stílusú játékot csinálni. A Mass Effect 4-et - vagy akármi is legyen majd a játék végleges címe - a BioWare Montreal stúdió fogja fejleszteni, melynek vezetője nemrég a BioWare fórumán leírta ezzel kapcsolatos gondolatait.

És nektek mi a véleményetek? Szerintetek melyik változat lenne a legjobb: előzmény, vagy folytatás?

Azóta történt

Előzmények