Hirdetés

Már elérhető a Borderlands 3 új kiegészítője

Amennyiben beszereztük, úgy a harmadik bővítmény eléréséhez teljesíteni kell az alapjáték ötödik kampányát.

Hirdetés

A 2K és a Gearbox örömmel jelenti be, hogy megérkezett a Borderlands 3 harmadik kampánykiegészítője, a Bounty of Blood, ami külön és a Season Pass részeként is megvásárolható. Vestige sheriffje vérdíjat tűzött ki a cudar Gehenna bolygón randalírozó erőszakos, bestiákon lovagló Devil Riders bandára, amit ideje begyűjteni. A városlakókat kemény fából faragták és mindent megtesznek, hogy segítsenek, de a Devil Riders tagjaival való összecsapás rád vár. Terítsd le őket, hogy a város újjáépülhessen, és lakói újra talpraállhassanak.

A vadnyugati hangulatú bosszúhadjárata mellett a Bounty of Blood keretében többek között:

  • Beutazhatod Gehenna nyílt pusztáit a vadonatúj, durván felfegyverzett Jetbeast járművön.
  • Kihasználhatod a négy új interaktív tárgyat, ami összetettebbé és változatosabbá teszi az összecsapásokat.
  • Élvezheted a láthatatlan narrátor társaságát, ahogy nekiveselkedsz az új történetnek és mellékküldetéseknek.
  • Segíthetsz újjáépíteni Vestige városát, ahol minden sikerednek kézzel fogható eredménye van.
  • Próbára teheted magad egy sor Crew Challenge kihívással, például kincsek felkutatásával vagy bestiákra és banditákra kitűzött vérdíjak begyűjtésével.
  • Új legendás zsákmányokat és kozmetikai tárgyakat gyűjthetsz a lármás bandatagok és gazfickók hideg, élettelen karmaiból.

Gehenna eléréséhez teljesítened kell a Borderlands 3 fő kampányának ötödik epizódját, hogy megnyíljon előtted a Sanctuary III űrhajó fedélzete. Ha készen állsz ellátogatni Gehenna vidékeire, keresd meg a Sanctuary III fedélzetén a körözési plakátot a Quick Change állomás előtti asztalon.

Alternatívaként egy új Vault Hauntert is létrehozhatsz, és a Borderlands 3 történetének nyitányát átugorva rögtön a Gehenna bolygón kezdhetsz. Ehhez a kampánykiegészítő telepítését követően válaszd a főmenü „Play” majd „New Game” pontját, ahol ezután kiválaszthatod, hogy melyik történetszálba szeretnéd belevetni magad.

Akár rendelkezel a Bounty of Blood kiegészítővel akár nem, az új frissítés részeként elérhető egy ingyenes szinthatár növelés is, amivel három plusz szintet ugorva három további képességet oldhatsz fel Vault Haunterednek, ahogy a 60-as szint felé küzdesz.

  • Kapcsolódó cégek: