Hirdetés

2017. november 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat / Xbox One rovat

Már biztos, hogy PC-re is megjelenik a Quantum Break

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: NeoGAF

A német Gamestar idő előtt tette ki a játék előzetesét az oldalukra, ebben olvasható volt, hogy PC-re is megjelenik a tavasz egyik legjobban várt játéka.

Frissítve: Hivatalosan is megerősítették, jön PC-re a Quantum Break, méghozzá egy napon az Xbox One kiadással. Érkezett egy új trailer is:

Eredeti hír (12:30)

Múlt hónap végén már egyszer szóba került a brazil korhatár-besorolás oldalának köszönhetően, hogy PC-re is ellátogat a Quantum Break című játék. Ezzel a bejelentéssel kicsit azért óvatosan bántunk, lévén a brazilok már korábban is tévedtek ilyen ügyben, de most úgy tűnik mégis igazuk volt ebben az esetben. A német Gamester oldalára több mint két órával az embargó lejárta előtt kikerült a Quantum Break legújabb előzetes cikke, amelyben leírták, hogy április 5-én PC-re is megjelenik a játék, nem csak Xbox One-ra.

A fenti linken természetesen már nem találjátok meg az oldalt, hiszen villámsebességgel lőtték le azt, lévén délután, magyar idő szerint 15:00-kor jár le majd az embargó. Ekkor egy új trailert is kapunk, amellyel később frissítjük ezt a hírt.

Előzmények

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.