LOTR Online: Mirkwood Ostroma

 

A Turbine kiadott egy bemutató videót a Lord of The Rings Online: Siege of Mirkwood című kiegészítőből, ami a LOTRO-hoz fog érkezni idén decemberben. A kiegészítő számos újdonsággal szolgál, ezek közül ízelítőnek pár, a teljesség igénye nélkül:
(A teljes infó megtalálható a játék oldalán)
- A szintlimit 65-re nő, minden kasztnak új, speciális küldetései és címei lesznek,
- A legendás tárgyak erejét LVL 60-ig lehet növelni,
- Új Skirmish rendszer segítségével lehet csatázni, bármikor be lehet szállni ismételhető, véletlenszerűen generált 1-12 fős random isntance-okba.
- Egy teljesen új playfield, MirkWood, ahol több száz küldetés vár ránk. Új, epikus szörnyek és Sauron elite trolljai, az Olog-hai lesznek új ellenfeleink. Lothlorien elfjeivel be kell szivárogni a bevehetetlen Dol Guldur erődjébe, s befejeződik a Mines of Moria kiegészítő epikus története is. Magának Sauronnak az orra alá fogunk borsot törni a három új, 3 fős Dol Goldur instance-lánc segítségével. Be kell szivárogni a Sötét Börtönökbe, a Halálos Arénába és a Vad Lovardába. Új 6 fős instance a Varázslók Terme. És a legnehezebb, 12 fős RAID instance-ban Dol Goldur hadnagya ellen vonulhatunk majd.

Lord of The Rings Online: Siege of Mirkwood Trailer HD

A Siege of Mirkwood 19.99 dolláros áron lesz megvásárolható, ezzel együtt érkezni fog egy ún. Adventure Pack is, ami a kiegészítőn kívül tartalmazni fog két extra karakterhelyet, egy egyedi hátast, és egy köpeny, ami a futási sebességünket növeli meg. Ez a csomag ugyanúgy 19.99 dollárért lesz majd elérhető, mint az alapjáték.

Az örökös előfizetőknek a Siege of Mirkwood ingyenesen letölthető lesz, és aki október 31-e előtt előfizet, az is ingyen megkapja. Sőt, aki több hónapos előfizetésre vált, az is ingyen juthat hozzá a pakkhoz.

Megjegyzés: A feltüntetett adatok és árak a játék amerikai verziójára (US) vonatkoznak, európai (EU) csomagokról és feltételekről egyelőre nincs hír.

 

Azóta történt