Különleges újítással jön a Destiny 2 őszi frissítése

Az Activision szerint a néhány hónap múlva érkező update-ben egy olyan újdonság lesz, amelyet eddig még nem láthattunk FPS játékokban.

Tavaly szeptemberben jelent meg konzolokra a Destiny 2, majd októberben PC-re is befutott a Bungie játéka. Az elmúlt hónapokban néhány kisebb frissítés mellett megkaptuk a Curse of Osiris című DLC-t, valamint néhány nap múlva jön a Warmind nevet viselő bővítmény is, amellyel újabb hosszú hetekre le fog kötni sokakat a játék. Már jó ideje tudjuk, hogy ősszel érkezik egy sokkal nagyobb tartalmi frissítés is a 2. részhez, amely az eddigi információk alapján minden eddiginél nagyobb lesz, és olyan újítást is elhoz majd, amelyet eddig még nem láthattunk FPS-ekben.

Néhány ismertebb streamer már belenézhetett az újdonságokba, szerintük megéri várni a néhány hónap múlva esedékes frissítésre, addig is türelmesen várjuk a május 8-án érkező Warmind DLC-t, valamint az E3-at, ahol megkapjuk az első információkat a 3. kiegészítőről. Szerintetek milyen újítást találhatott ki a Bungie/Activision?

Előzmények

  • Destiny 2 teszt (PC, PS4, Xbox One)

    Megérkezett a Bungie berkeiben készülő széria legújabb része, amely bár számos változáson esett át, az alapok ugyanazok maradtak mint az elődnél.