Késik a Prototype 2 PC verziója

Az Activision és a Radical nemrég kiadtak egy új videót a Prototype 2 kapcsán, amiben a készítőbrigád a RADNET Edition tartalmait részletezik, egy meglehetősen jól megszerkesztett fejlesztői napló keretein belül. Elmondásuk szerint ez a speciális kiadás kizárólag Xbox360-ra és PS3-ra lesz kapható, PC-re sajnos nem tervezik.

Az óriás kiadó munkatársai azonban még jobban fokozták a feszültséget a számítógépes felhasználók körében, hiszen a Prototype 2 hivatalos facebook oldalán megerősítették az akciójáték késését. Nem néhány hetes csúszásról van szó, hanem több hónaposról. Jelen állás szerint a Prototype 2 PC verziója július 24-én jelenik meg az Amerikai Egyesült Államokban, míg Európában 3 nappal később, július 27-én debütál asztali számítógépekre. Remélhetőleg a Radical nem fog minket pofon vágni egy silány porttal.

A konzolosok már tavasszal kézhez kaphatják a Prototype 2 című akciójátékot, melyben egy új főhőssel, nevezetesen James Heller hadnaggyal vághatnak bele a brutális, pusztító "darálásba". Ráadásul a sztori szerint Heller főellenfele nem más lesz, mint az első részben általunk irányított és felfejlesztett Alex Mercer.

Azóta történt

Előzmények