Jön a Like a Dragon: Ishin!, megérkezett PC-re a Judgement sorozat

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku Studio nemég bejelentette az új játékait a Ryu Ga Gotoku Studio sajtókonferencián, Tokióban. A Like a Dragon: Ishin! 2023 február 23-án jelenik meg globálisan, valamint az akció-thrillerek, a Judgment és a Lost Judgment már elérhetőek PC-re. A Ryu Ga Gotoku Studio szintén bemutatta a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name címet, amely 2023-ban jelenik meg világszerte, valamint bemutattak egy új kedvcsinálót a Like a Dragon 8-hoz, amely a Yakuza: Like a Dragon folytatása lesz és 2024-ben jelenik meg.

A Like a Dragon: Ishin! 2023. februárjában jelenik meg
Az RGG sorozat hiányzó fejezete megérkezik nyugatra! A Ryu Ga Gotoku Studio szamuráj története, a Like a Dragon: Ishin! 2023. február 21-én jelenik meg globálisan PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One és Windows platformokon és hamarosan előrendelhető.

Az 1860-as évek Kyo-jában, egy szamurájharc az igazságért örökre megváltoztathatja Japán történelmét. Húzd elő a kardod és csatlakozz a forradalomhoz ebben a történelmi kalandban.

A Like a Dragon: Ishin! főbb jellemzői:

  • Temérdek akció és különböző fegyverek: mélyülj el a zsigeri harcrendszerben, amely kombinálja a feudális korszak lőfegyvereit és a kardokat, ahogy a játékosok váltanak a négy különböző harcstílus között: Swordsman, Gunman, Wild Dancer és Brawler. A különböző fegyverek széles tárháza mutatja az átmenetet a klasszikus karddal vívott harcok és a modern lőfegyveres csaták között, miközben a játékosok fejlesztik a képességeiket, hogy még hatalmasabb képességeket oldhassanak fel.
  • Történelmi szamuráj epika: egy opcionális játékon belüli szójegyzék, amely kontextust ad a népek, a helyek és az események történelmi alapjainak, melyek a játékban szerepelnek.
  • A régi találkozik az újjal: a Like a Dragon: Ishin! kiterjeszti a 2014 Japán-exkluzív elődjét a lokalizációs támogatással, teljesen új tartalmakkal, kiválóan újradolgozott grafikával és fejlesztett lehetőségekkel a modern platformokon az Unreal Engine 4-ben.

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name 2023-ban érkezik

Kiryu újra akcióba lendül a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name-ben, amely 2023-ban jelenik meg. A klasszikus RGG akció-kaland bemutatja Kiryu nézőpontját a Yakuza 6: The Song of Life cselekményei után, amely a Like a Dragon 8 történetéhez vezet majd.

A Like a Dragon 8 premierje sajnos még messze van, valamikor 2024-ben kapjuk meg a játékot PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Előzmények

  • Judgment (next-gen) teszt

    Az RGG Studio az újgenerációs konzolokra is kiadta a Yakuza sorozat mellékszálaként funkcionáló Judgmentet, ami egyúttal bepillantás is lehet a csapat munkájának jövőjébe.

  • Yakuza: Like a Dragon teszt

    Szinte felsorolhatatlanul sok minőségi, de igen hasonló epizód után a Yakuza-sorozat szakít hagyományaival, és akcióorgia helyett szerepjátékként szórakoztat.