Jedi Mind - használd az erőt a játékokhoz

A Jedi Mind Inc. olyan szoftvereket és a hozzájuk tartozó eszközt készített el amivel gondolatok segítségével lehet a számítógépünket irányítani. Egyik Korábbi programjuk a Jedi Mouse például az egér irányítását teszi lehetővé az Epoc Headset(300 dollár) és a szoftver (100 dollár) segítségével.

Most viszont egy új szoftverrel is előálltak, a Master Minddal ami már játékok irányítására alkalmas. A fejlesztők szerint a WoW és a Call of Duty gond nélkül irányítható vele. Azonban mint az várható volt, George Lucas nem repes az örömtől, hogy a Jedi nevet használják. Még korábban abban állapodott meg ezért a Jedi Mind és a Lucasfilm, hogy a cég fokozatosan szüntesse meg a Jedi Mind nevet, vagyis nem kötelezték az azonnali beszüntetésre. Lucas szerint azonban a Jedi Mind nem követte ezt a megállapodást, ezért további lépésekre készülnek. Öt millió dollárra perelik a céget, mivel az rontja a a hírnevüket azzal, hogy a Jedi nevet használja.

A Jedi Mind programokról bővebben itt olvashattok, ha valakinek esetleg van gyakorlati tapasztalata vele, az ossza meg velünk, mi azért fenntartásokkal kezeljük a használhatóságát. Alább egy videót láthattok a Jedi Mouse prezentálásáról.