Hijacker Jack - Élőszereplős FPS magyar fejlesztőktől

A mobil eszközökre elérhető program egyelőre csak Android rendszerekre tölthető le, de már készül az iOS verzió is belőle.

Bizonyára akadnak köztetek olyanok, akik emlékeznek a 90-es évek legendásan felemás minőségű "Full Motion Video" stílusú programjaira, amelyek bár játékoknak voltak nevezve, lényegében kezdetleges, némi interakciót is tartalmazó alkotások voltak. Ezeknek állít emléket Halla Viktor csapata a New IDEA Games, akik két korábbi játékuk után (SOV1, SOV2) egy hasonló programmal, egy akció FPS-sel jelentkeztek Hijacker Jack címmel.

A történet szerint hősünk egyik nap még magányban éli egyszerű életét távol a civilizáció zajától, másnap már egy dúsgazdag és híres influenszer szerepében tetszeleg, élete pedig veszélyben, a vagyon miatt rengetegen próbálnak az életére törni. A mi feladatunk, hogy kiderítsük, mi áll a háttérben, miközben izgalmas helyszíneken extrém akciók közepette kell rendet tennünk a rosszfiúk között.

Hirdetés

[+]

Ha valaki tenne egy próbát a Hijacker Jack című alkotással, annak nem kell mást tennie, mint felkeresnie a Google Play áruházat, ahol magyar nyelven is elérhető a New IDEA Games alkotása. Jelenleg csak Android rendszerekre tölthetjük le a játékot, azonban a tervek szerint az idei évben megérkezik az iOS kiadás, de egyéb platformokon is várható a premier.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek: