Halo Reach 70%-ban kész

A fejlesztők manapság szeretnek mindenféle százalékos értéket közzétenni, így volt ez a Gran Turismo 5-tel is, ami elméletileg 90%-ban készen van és 80%-ban használja ki a PS3-at, és most így van ez a konkurens gép egyik zászlóshajójával is a Halo: Reach-csel. A Bungie az EDGE-nek nyilatkozta, hogy ők bizony már 70%-kával elkészültek a játéknak.

De, hogy egy picit fokozzák a kedélyeket azért egy-két egyéb információt is közzétettek. Olyan sejtelmes dolgokat is elmondtak, hogy bizony óriási meglepetésekre lehet majd számítani a történet során. Hogy ezzel kapcsolatban merre tapogatózzunk azt nem tudjuk, mivel ettől meglepetés, de a végkifejlettett azért már ismerjük, majd meglátjuk milyen csavart tesznek bele a srácok.

Másik fontos dolog, hogy visszatér a Mongoose és számos új jármű is helyet kap majd a játékban. Ezen kívül megkapjuk az ODST-ben megismert éjjellátót. Valamint nem felejtették el azt sem megemlíteni, hogy a Halo 3 motorját darabokra cincálták és teljesen átalakították, amivel az Xbox360 határait súrolják. Az tény, hogy amit eddig láttunk belőle képeket azok valóban jól néztek ki. Megjelenni még ebben az évben fog.

Azóta történt

Előzmények