Fallout: New Vegas gyűjtői kiadás

A Bethesda a mai napon felfedte a Fallout: New Vegas gyűjtői kiadásának tartalmát. Egy remeknek igérkező játékhoz ennek megfelelő gyűjtői változat dukál, így mindhárom platformra az alábbi extrákkal megpakolva érkezik a játék:

- Hét "Lucky 7" pókerzseton, melyek mindegyikét New Vegas és a Mojave Wasteland egy-egy kaszinójának zsetonjairól mintázták.
- Egy pakli Fallout: New Vegas kártya. Minden kártyalap egyedi, New Vegas-os grafikát kapott, a frakciók illetve a játék karakterei díszítik őket. A kártyákkal nem csak pókerezni vagy huszonegyezni lehet, hanem akár az Obsidian által direkt a játékhoz kitalált Karaván nevű kártyajátékkal is múlathatjuk időnket, ha éppen nem a Mojave Wasteland-en bolyongunk.
- Egy "Lucky 38" platina zseton.
- Az "All Roads" című keményfedeles képregény, mely a játék előzményeit mutatja be. Ezt Chris Avellone, a játék kreatív igazgatója írta, az elkészítésben pedig nem kisebb kiadó, mint a Dark Horse Comics segédkezett.
- Egy, lassan már elmaradhatatlannak számító "Így készült" DVD, az ilyenkor szokásos interjúkkal és egyéb kulisszák mögötti nyalánkságokkal.

Látható, hogy a kiadó igencsak kitett magáért. A gyűjtő kiadás PC-s verziója 69.99 dollárért, míg a PS3 és az XBOX360 verziók 79.99 dollárért rendelhető elő a mai naptól az Egyesült Államokban. Az európai előrendelések a következő néhány hétben indulhatnak meg, az árakról egyelőre nincs információ.

Azóta történt

Előzmények