Fallout MMO - a Bethesda továbbra is próbálkozik

A Bethesda minden alkalmat és lehetőséget megragad arra, hogy megpróbálja ellehetetleníteni az Interplayt. Nem akarják, hogy a Fallout MMO megjelenhessen, mivel az Interplay katasztrofális pénzügyi helyzete miatt nem bíznak a játék sikerében és minőségében, ami így az általuk egyengetett Fallout játékokra is hatással lehet.

Legutóbb épp ezzel kapcsolatban fordultak a bírósághoz, akik elutasították a Bethesdát, mondván, hogy az nem bizonyította kellően azt, hogy az Interplay kárt okozna nekik a Fallout MMO megjelenésével.

A pereskedésben élen járó cég viszont nem hagyta ennyiben és fellebbezett a döntés ellen, bízva abban, hogy ezúttal sikerrel járnak. Az eredmény hasonlatos, ismételten elutasították, így az Interplay továbbra is folytathatja a fejlesztést. Ettől függetlenül a megjelenés kapcsán még lehetnek problémák, ugyanis ahhoz a Bethesda engedélye is kell. Ha pedig ez így van, akkor és valóban nem akarják a megjelenést, elég ha a célegyenesben nemet mondanak, így pedig ez az egész pereskedés maximum arra jó, hogy beszéljenek a cégről és a  Falloutról.

Azóta történt

Előzmények