Érkeznek PC-re is a SEGA Mega Drive játékok

Azok a PC-sek, akik emlékeznek még a régi SEGA Mega Drive konzolra, és a rajtuk nagy sikereket elért játékokra, most örülhetnek, hiszen a 16-bites csodamasinán megjelent játékok egy négy részből álló pakk formájában hamarosan PC-re is kijönnek.

Sonic the Hedgehog 2 (Mega Drive)

A SEGA európai és észak-amerikai részlegének vezetője, Gary Knight elmondta, hogy a négy lemezből álló játékgyűjtemény első korongja szeptemberben érkezik. Arról még nincs pontos információnk, hogy mely játékokat fogja az első DVD tartalmazni, de Gary Knight szerint a 16-bites konzolra kijött játékok legjavát préselik majd rájuk.

Ecco The Dolphin (Mega Drive)

Amennyit biztosan tudunk az az, hogy az összes játék mentési lehetőséget kap PC-n, ami ugye konzolokon akkortájt még nem volt divat (Hogy a grafikát is feljavítják-e HD felbontásúra, azt szintén nem tudni biztosan, de elképzelhető). A játékok pontos listájáról még nem érkezett adat, de előreláthatóan szerepelni fognak benne a tavaly XBOX360-ra és PS3-ra kijött SEGA Mega Drive Ultimate Collection-ban szereplő játékok is (Lásd a videón).

Azóta történt