Diablo III: Problémák a patch körül

A tegnapi nap folyamán reggel 3:00-tól délelőtt 11:00 óráig karbantartották a Diablo III szervereit, mivel érkezett az 1.0.2-es patch. A javítás telepítését követően azonban az európai játékosok hamarosan elkezdtek panaszkodni a hivatalos oldalon, hogy még mindig "Error 37", "Error 3006" illetve "Error 73" üzenettel szembesülnek belépés során.

Erre reagálva írták a Blizzard közösségi koordinátorai, hogy az "Error 37" hibaüzenet akkor fordul elő, amikor az autentikációs rendszer túl sok adatforgalmat kénytelen elviselni, így nem jut ideje rá, hogy azonnal foglalkozzon a mi kérelmünkkel. Az érvényesítési eljárásnak néha 30-40 másodperc is kell, amíg lefut, ezért azt tanácsolják a játékosoknak, hogy még hosszabb várakozást követően se állítsák le türelmetlenül a folyamatot.

Egy ide kapcsolódó hír szerint a Real Money Auction House (Valódi pénz alapú aukciósház) június 12-én fog elindulni, legalábbis a Blizzard eddig így tervezi. Eredetileg úgy volt, hogy május 22-én, majd később május 29-ét írtak, végül annyit mondtak hogy valamikor május után. A jelenlegi állás szerint június 12-től tudunk valódi pénzért kereskedni, hacsak megint közbe nem jön egy újabb halasztás.

Azóta történt

Előzmények