Diablo III: Így juthatsz el a titkos pályára

Bizonyára sok Diablo rajongó emlékszik a második rész titkos pályájára, ahol a tehénkirályt és díszes marhacsordáját kellett az örök vadászmezőkre küldenünk, melynek eredményeképpen általában valamilyen komolyabb tárgyat szerezhettünk. A Diablo III esetében is van ilyen bónuszpálya, ám a tehenek helyett ezúttal jóval mulatságosabb ellenfelekkel találkozhatunk.

SPOILER! Aki meglepetésként szeretné megtalálni a Diablo III titkos pályáját, az ne nézze meg a cikk alján található videót, abban ugyanis bemutatják nekünk, hogyan juthatunk el oda és mit találhatunk a helyszínen.

A játék titkos pályája Whimsyshire névre hallgat, a megnyitásához pedig összesen hat darab egyedi tárgyra lesz szükségünk, melyek a következők:

  1. Black Mushroom: A Cathedral  első szintjén található
  2. Wirt's Cowbell: Egy kereskedőtől vehetjük meg az Act II-ben
  3. Liquid Rainbow: Az Act II oázis részén, a Mysterious Cave nevű helyszínen van egy Mysterious Chest, abban található meg. Egy öregembert kell hozzá megmentenünk, aki kinyitja nekünk a ládikót
  4. Gibbering Gemstone: Ezt egy véletlenszerűen megjelenő ellenféltől szerezhetjük meg, akivel az Act III Caverns of Frost helyszínén találkozhatunk, ahol ostromgépekkel kell harcolnunk. A fickót Chiltara néven kell keresnünk, viszont amennyiben nem látjuk őt a barlang végéig, akkor újra kell kezdenünk az egész szintet, hátha ezúttal előjön
  5. Plan: Staff of Herding: Szintén véletlenszerűen juthatunk hozzá, az Act IV-ben Izual dobhatja ezt a receptet, melyet Haedrig-nek kell megtanítanunk és elkészíttetnünk vele a tárgyat, feltéve, hogy mindegyik előbb felsorolt tárgy a birtokunkban van.

Az elkészült bot segítségével juthatunk Whimsyshire-be, ami egy meglehetősen színes, vidám, élettel teli hely. Az alábbi videón megnézhetitek, milyen is ez a helyszín:

Azóta történt

Előzmények