Diablo III: Változnak a biztonsági intézkedések

Változásokat eszközölt a Battle.net Balance végfelhasználói licencszerződésében a Blizzard. Később hivatalosan is közzéteszik a módosítások listáját, és miután a Diablo III valódi pénz alapú aukciósháza elstartolt, a játék első indításakor minden játékosnak újra el kell fogadnia ezeket. A hivatalos közlemény itt olvasható.

A legfontosabb változás az, hogy mostantól a Battle.net Balance használatához kötelező lesz egy Battle.net Authenticator vagy Battle.net Mobile Authenticator csatolása az accounthoz. Ez azt jelenti, hogy csak akkor helyezhetünk el valódi pénzt Battle.net Balance számlánkon, ha van egy Battle.net Authenticator csatolva az accountunkhoz.

Akik már a változás bevezetése előtt helyeztek el pénzt számlájukon, azoknak a vásárláshoz továbbra sem kötelező Authenticatort beszerezniük, viszont amennyiben ismét pénzt akarnak tenni a Battle.net Balance egyenlegükre, előtte be kell hogy szerezzenek egyet, ugyanis a pénz utalását csak akkor fogja engedélyezni a Battle.net rendszere.

Így tehát, aki szeretné használni a Diablo III valódi pénzt használó aukciósházát, az sürgősen szerezzen be egy Battle.net Authenticatort, ugyanis anélkül nem fog tudni pénzt tenni a Battle.net Balance számlájára (Ezt használjuk vásárlásra a Blizzard Store-ban és a játékban).

Azóta történt

Előzmények