Destiny 2: Lightfall - 48 órás lesz a raid contest módja

A hivatalos bejelentés szerint azért tolták ki 24 órával a versenyt, hogy több idejük legyen a csapatoknak pihenni.

Tavaly nyáron kaptuk meg a hivatalos bejelentést, hogy készül a Destiny 2: Lightfall, vagyis a Bungie híres játékának a legújabb, nagyszabású DLC-je. Az új éves bővítmény a tervek szerint február 28-án rajtol, egy héttel a premier után (Március 10. Péntek) pedig elérhető lesz az új RAID is, amelyben eddig nem látott fenyegetéssel kell szembenézniük a játékosoknak. Ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk, elsőként a contest módban lesz csak elérhető a program legnehezebb kihívása, amely lényegében arról szól, hogy különböző nehezítésekkel vághatunk neki a harcoknak, amelyet ha valaki teljesít, akkor egy nagyon ritka emblémával lesz gazdagabb (ez valójában inkább csak extra, a dolog presztízsértéke nagyobb, főleg azok számára, akiknek a világon elsőként sikerül). Az elmúlt években erre 24 órájuk volt a csapatoknak (egy kivétel volt, ami technikai okokra volt visszavezethető), azonban az idei évben már 48 órán át küzdhetnek a nehezített RAID-ben a játékosok. Ezt a döntést a készítők azért hozták meg, hogy több pihenésre legyen lehetőségünk, valamint akiknek kötelezettségeik vannak a pénteki napon, azoknak is maradjon ideje a kihívásra. Kíváncsian várjuk, hogy milyen meglepetésekkel készül a Bungie, az biztos, hogy mi egy külön csapattal ott leszünk az első próbálkozók között.

Azóta történt

  • Destiny 2: Lightfall beszámoló

    Befutott a Bungie népszerű programjának a következő nagy éves kiegészítője, mi pedig belevettük magunkat a játék minden részletébe.

Előzmények

  • Destiny 2 - The Witch Queen teszt

    Pontosan fél évvel az előző szezon indulása után végre megkaptuk a sokak által várt új kiegészítőt, amelyben végre mozgásba lendül a korábban felvezetett ellenségünk.