Company of Crime - Jövő hónaptól akar saját bűnöző birodalmat csinálhatunk

Ha valakinek nincs ínyére a rosszfiúk szerepét magára ölteni, annak lehetőséges lesz a jófiúk oldaláról is részt venni a történésekben.

A 1C Entertainment és a Resistance Games ma bejelentette, hogy az 1960-as évek Londonjában játszódó, körökre osztott, bűnöző birodalom építő stratégiai játékuk, a Company of Crime 2020. augusztus 8-án fog megjelenni, melyben a játékosok egy bűnszervezet főnökévé, vagy az ellenük küzdő Scotland Yard egység kapitányává válhatnak.

Élvezd az 1960-as évek Londonjának hangulatát ebben a stratégiai alkotásban, ahol kis utcai bandából építheted fel hatalmas bűnszindikátusodat, és veheted át az uralmat Albion alvilága felett. A csúcs felé vezető utadon olyan valós személyek által inspirált, és ebben a kétes üzletágban már nevet szerzett karakterekkel fogsz találkozni, mint a Kray-ikrek vagy a Richardson Banda, akik garantáltan nem fognak békésen megválni területeiktől.

A Company of Crime a birodalomépítő és stratégia műfajok keveréke, erősen közelharc orientált körökre osztott küzdelmekkel. Választhatsz a Bűnöző vagy Rendőr oldal közül, de mindkét esetben össze kell állítanod egy csapatot különböző képességű és bűnügyi feladatokat ellátó tagokból, vagy épp a nyomozás művészetét mesteri szinten elsajátított detektívekből.