Blur: a Bizarre új fegyvere

Új játékon dolgozik a Bizarre Creations, immár az Activision égisze alatt. A játék címe Blur lesz és az első információkat a francia Joypad szállította. A Blur természetesen hűen a csapat eddigi nagy játékaihoz autóverseny lesz. Az eddigi információk alapján minden benne lesz ami a Project Gotham játékokban, és még valami plusz is. Ez a plusz a fegyverek lesznek. Vagyis járgányainkat fegyverekkel szerelhetjük majd fel. A versenyek létező nagyvárosokban fognak zajlani, úgy mint New York, San Francisco, Los Angeles, London, Tokyo.

A koncepció mondjuk nem nevezhető forradalminak hiszen voltak már hasonló próbálkozások, például a SEGA Full Autoja vagy ha nagyon szélesre vesszük a kört a Mario Kart. Reméljük a Bizarre a nevéhez hű játékot fog összehozni, bővebb információkat valószínűleg az E3 alkalmával kapunk. Addig pedig itt vannak a francia magazin szkenjei.

Azóta történt

  • Blur - gameplay

    Igen, a Blur is kimaradt az E3-as anyagok közül, de szép lassan pótolgatjuk a hiányosságokat.

  • Blur a felnőtt Mario Kart

    Ben Ward szerint a Blur egy felnőtteknek készült Mario Kart.

  • Negyvenmillió a Blur-ért

    A Bizzare Creations új autós csodája a Blur 40 milliót ér az Activision számára, ennyit hajlandóak a csapatnak fizetni a játék sikeressége esetén.