Bemutatták a Ride első játékmenet előzetesét

A MotoGP sorozatért felelős Milestone úgy néz ki, hogy házon belül kíván ellenfelet állítani a híres versenyzős címének. Tavaly jelentették be Ride névre keresztelt alkotásukat, amely a tervek szerint nagyobb, szebb, bővebb lesz mint bármelyik korábbi programjuk. Több mint 100 kétkerekűt választhatunk ki a négy felkínált kategóriából, hogy aztán a valódi versenypályák mellett városi és vidéki utakon is száguldozhassunk. A programból most megérkezett az első játékmenetet bemutató trailer.

A számtalan lehetőség mellett a pilóták és járműveik korlátozottan ugyan, de testre szabhatóak lesznek. A megjelenés napját március 20-ra tették, a célplatformok pedig sz Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 konzolok, de természetesen PC-re is megjelenik.

Azóta történt

  • Játékmenet előzetest kapott a Ride

    Hamarosan méltó kihívója akad a MotoGP szériának, a tavaly bejelentett programot a legtartalmasabbnak ígérkező motoros versenyjátéknak ígérik.

  • Sébastien Loeb Rally EVO előzetes

    A Milestone rövid időn belül elkészülhet a professzionálisnak nevezett rally szimulátorával, a legnagyobb kérdés az, hogy a DiRT Rally-hoz képest mit fog nyújtani.

Előzmények