A THQ Humble Bundle egyelőre megmentette a kiadót

Szeretjük a Humble Bundle csomagokat, ami lényegében az "annyit fizetsz amennyit akarsz" elv alapján működik. Ezt néha megbolondítják olyan extrával, hogy ha az aktuális átlag befizetés felett fizetsz az adott csomagért akkor egy vagy több plusz játékot is kapsz.

Ezen az elven fut jelenleg is az akció, de ezúttal THQ játékokkal. Az akcióban a következő játékok szerezhetőek be: Darksiders, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, Company of Heroes: Tales of Valor, Metro 2033, Red Faction: Armageddon és átlag feletti fizetés esetén a Saints Row: The Third.

Amiért viszont pluszban érdekes az akció, az nem más minthogy közel 40%-os részvényárfolyam növekedést tudott a segítségével elérni a THQ, ami a csőd szélén táncoló kiadó számára komoly segítséget jelent.

A bevételek mostanra már meghaladták a 3 millió dollárt, és összesen több mint 580 ezren gondolták úgy, hogy néhány dollárt megér nekik ez a THQ gyűjtemény. Az akció még 9 napig tart, aki eddig nem értesült róla, annak is még bőven van ideje a vásárlásra.

Azóta történt