A GRID 2 végigjátszása 30 órát vesz igénybe

A Codemasters megosztotta velünk, hogy a GRID 2 egyjátékos kampányának végigjátszása körülbelül 30 órát fog igénybe venni. A fejlesztők nem szeretnék, hogy az ő játékuk is 5-6 óra alatt végigjátszható legyen.

"A GRID 2 egy meglehetősen hosszú játék. Ahhoz, hogy a kampány 100%-ra legyen teljesítve, legalább 30 órára lesz szükség. Ebbe a számba minden feladat beleszámít, amit csak kitaláltunk a játékhoz" - mondta el Clive Moody a játék producere.

"Az utóbbi években azt lehet észrevenni, hogy a játékok kampány részének végigjátszása csak 6 óra körül mozog. Nem érezzük úgy, hogy ezzel a számmal lehet beszélni megfelelő ár/érték arányról. Ezért úgy döntöttünk, hogy a GRID 2 esetében sokkal több játékidőt biztosítunk nektek." - tette hozzá a játék vezető dizájnere, Ross Gowing.

Ez egy meglehetősen jó hír, mivel ahogy a fejlesztők is elmondták napjainkban egyre kevesebb idő alatt lehet végigjátszani a játékok singleplayer módját. Jó hallani, hogy azért vannak még olyan fejlesztők, akik a játékidőre is nagy figyelmet fektetnek és ugye a GRID 2 esetében ehhez a 30 órához még hozzájön a multiplayerrel eltöltött idő is, szóval el lehet majd tölteni a játékkal jónéhány órát. A GRID 2 megjelenése május 31-én esedékes PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox360-ra.

Azóta történt

Előzmények