Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
epresnegro
csendes tag
Sziasztok most akarok rendelni egy ilyen "kis" mobilt és egy kicsit tanácstalan vagyok.
[Alliexpress Eternal Team 1.0.3 Build]Vagy
nem tudom honnan rendeljem.
Ha tudtok segítsetek. Tapasztalatokat észrevételeket ha vannak.
Most rendelek először külföldről így nem tom mennyire megbízhatók ezek az oldalak.Előre is köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
epresnegro
csendes tag
válasz Dermesztő #820 üzenetére
Annyira nem izgat az ár +-10 dolcsi ide vagy oda nem számít. Itt inkább a Build verzió számít... nem akarom egyből mahinálni frissebbre. Mi a különbség a két verzió között? annyira nem vagyok otthon benne eddig ütés álló telóm volt ami nem csúcstechnika sajnos eléggé ölöm a telefonokat. De szakdolgozat miatt muszáj vagyok beszerezni egy androidos telót.
-
epresnegro
csendes tag
Sziasztok.
Hali valaki tudna linkelni ZTE 967s-t ahonnan meg tudnám rendelni MAGYAR nyelvel mert ahonnan szeretném ott sajnos csak English és kínai nyelv van rajta. Ha lehet akkor olyan linket kérnék ahonnan már rendeltetek, és megbízható.
Előre is köszönöm.
-
epresnegro
csendes tag
válasz Vjankovics82 #868 üzenetére
De itt van magyar nyelv? Azért lenne fontos mert ajándékba veszem és sajnos az illető nem támogatja az Angol nyelvet
-
epresnegro
csendes tag
válasz Vjankovics82 #871 üzenetére
Oké Köszönöm szépen már is rendelem mielőtt még 10 dolcsit ugrik az ára
-
epresnegro
csendes tag
Hali. Végül én is megrendeltem. Kérdésem annyi hogy MAGYAR nyelvi csomagot lehet valahogy rá tenni ? vagy hogy működik ez... Első androidos telóm szal nem nagyon vágom ... VAn hozzá magyar nyelvet tartalmazó rom?
-
epresnegro
csendes tag
Sziasztok.
Fentebb olvastam hogy a Sing post nem hoz el olyan csomagot amelyikben akksivan. to2c-ről rendeltem és már célországba elküldve a státusza valószínűleg jövőhéten meg is jönne. Akkor ezek szerint ne is várjak akksit a csomagban, vagy most akkor hogy van ez? Kicsit elvesztettem a fonalat
-
epresnegro
csendes tag
válasz tepimartin #1157 üzenetére
Hali.
Nekem 18. án lett ez a státusz én holnapra jósolom hogy változik célországba megérkezettre. Legalábbis remélem
-
epresnegro
csendes tag
Pontosabban 17.én
Bár szerintem a www.17track.net jobb mint a 4px a 4px eléggé lassan frissül vagy nem tudom a 17 track.neten már 17. én írja hogy elküldve a 4px en meg 21. 03:30( időeltolódás miatt) tehát most frissült pár perce bár majd ha megjön akkor kiderül hogy melyik a leg pontosabb. Az viszont igaz hogy a 4px részletesebben mutatja a track historyt.(módosítani sajnos nem tudtam az előző bejegyzést mert lejárt az idő limit elnézést az újbóli hozzászólásért ^^)
[ Szerkesztve ]
-
epresnegro
csendes tag
2 napja ez a státusza : küldemény vám elé állítva.
Aggódnom kellene hogy még a zsebembe kellesz nyúlni vagy még nincs para ?
-
epresnegro
csendes tag
válasz tepimartin #1278 üzenetére
Oké köszönöm szépen a segítséget. Várok addig feltétlenül még mostanáig se változott a státusza
-
epresnegro
csendes tag
Sziasztok!
Ma(tegnap) végre megérkezett a telo és egyszerűen egy csoda. Gyor indítás kikapcsolva és nincs eldobott sim, sd kártya, wifi, 3g megy mint a huzat gyors nem fagy töltést veszi stb... To2c ről rendeltem. A to2c-s romon van magyar nyelv nincs elárasztva kínai appokkal minden megy pöpecül eddig. A free to2c lpeather case tökéletesen illik rá ahogy az igyenes szilikon tok is nagyon kényelmes kézben tartani a szilikon tokkal 2-2.5hét volt mire kézhez kaptam a rendeléstől számítva minden app megy rajta faszántosan.
A to2c-t (Minden emailre válaszolnak és nem ülnek a rendelésen) és a telót is csak ajánlani tudom.Végszóként aki ezen gondolkozik ne is gondolkozzon tovább. Megtalálta a tökéletes ár-érték arányú telefont.
Ui. A kamera és a gyári böngésző kritikán aluli. Eléggé rossz képeket készít gyenge megvilágítási viszinyok között de ezért az árért nem bánom. Fényképezni /videózni ott a kamera.(normális fényviszonyok között tűrhető a képminőség). A gyári böngésző helyett pedig ott a chrome/opera
[ Szerkesztve ]
-
epresnegro
csendes tag
Sziasztok.
A gyári zte Lock screenre higy keget "widgeteket" pakolni az óra aká ha valaki tudja pls help.[ Szerkesztve ]
-
epresnegro
csendes tag
Valaki nem tud olyan appot amit felrakva telora-pcre akkor wifin le tudják bonyolítani az adatokmásolását stb... ??? vagy van erre valami megoldás?
Nem találtam erről topicot ezért itt kérnék segítséget... De lehet hogy én vagyok a szerencsétlen hogy nem találtam.
ui.: találtam egyet de az valamilyen file vagy web servert rak a telóra és böngészőből érhető el ip cím alapján :S:S
[ Szerkesztve ]
-
epresnegro
csendes tag
válasz epresnegro #2235 üzenetére
Én voltam balkári... Airdroid igaz az is böngészős de elég jó a kezelő felület és ingyenes...
-
epresnegro
csendes tag
Sziasztok .
Valaki tudna linkelni lehetőleg magyar nyelvű kis utmutatot hogy hogyan kell romot cserelni a telon. Nem akarok kisérletezgetni leirásokal, így ti mint "profik" biztos tudtok jo leirásokat(jelenleg rajta lévő rom lementése stb... ) amiben minden le van normálisan irva. Nem nagyon akarom téglásitani a telot :sMondjuk az előttem lévő posztolt egy tetsző romot és ki akarom bróbálni
[ Szerkesztve ]
-
epresnegro
csendes tag
válasz Balazska15 #2268 üzenetére
Rendben köszönöm a recovery fent is van csinálgatom lassanabtöbbit
-
epresnegro
csendes tag
válasz Balazska15 #2268 üzenetére
ok edig megvan és akkor hogy rakom fel a romot arrol tudsz valami leirást linkelni... már meg van a mentés cwm/backup & restore/backup gondolom igy kellet és a romot most töltöm amit fentebb linkeltél...
Mellesleg a gapps miket tartalmaz? -
epresnegro
csendes tag
feltettem a fentebb linkelt romot a miuisat de wfin nincs net valaki tud rá valami megoldást?
-
epresnegro
csendes tag
Ha ezzel a módszerrel állitottam vissza a gyari romot akkor az előző (miui)
romot legyalulta teljesen vagy maradhattak sallangok??2.-Indítsd a telefont CWM módban (hangerő fel és power gomb egyidejű nyomásával akár 5sec is kell mire elindul)
3.-nyomj egy "wipe data/factory reset"-et a CWM-ben
4.-az "advanced" menüben nyomj egy "wipe dalvik cache"-t
5.- backup and restore menüben restoreui.: gyari rommal ujra megy a wifi
[ Szerkesztve ]
-
epresnegro
csendes tag
Sziasztok.
Felraktam a MAX SMART 4.3 mas romot de nem jött be biztonsági mentés álltal vissza raktam rá ami volt eredeti a telon de a boot screent nem rakta vissza. nem a bootanimationt azzal minden rendben van hanem azt ami még a boot animation előtt bejön kép azt hogy lehet kicserélni?
-
epresnegro
csendes tag
Sziasztok.
Régebbóta meg van ez a ZTE teló de most kezdett el zavarni az állapotsáv színe. De iszonyatosan kérdésem az lenne, hogy lehet az állapotsávot átlátszóvá varázsolni? Gravity boxal csak át színezi lehet vagy eltűntettni más progikkal hogy csak valami értesítéskor látszódjon stb... Van valakinek megoldása a problémámra ?Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest