Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
mit csinálnak az antelife oldalon már 3. napja hogy rendeltem és még most sincs nyomkövetőszám!
-
Hujikolp
őstag
A nagytestvére mellett döntöttem végülis. ZTE V987. Fejlettebb kamera, kicsit nagyobb kijelző, több sávos net. Ezek a plusz erősségek ~50 dollárért. :-)
-
SzAnnie
csendes tag
válasz Vjankovics82 #151 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok szerintem mire mi rendeltünk elfogyott a készlet...remélem nem két hét után közlik, hogy módosítsam a rendelést mert nincs és nem is lesz belőle...
Te írtál már nekik? -
Bernyó84
aktív tag
-
Vjankovics82
senior tag
-
zalman90
őstag
Nem tudja valaki hogy lehet kikapcsolni a kamera hangját ?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
nagyúr
válasz peter077 #164 üzenetére
Azért azzal csak óvatosan.
Ha a /system/media/ui fájlokból törösz, akkor esélyed _lehet_ a rendszerUI "sajnos leállt" hibáját előhozni, mivel az itt található fájlokat meghívják a programok.(Pl. a system/media/audio/ui/LowBattery.ogg törlése gondokat okozott..
Ilyenkor célszerűbb egy néma fájllal helyettesíteni (persze a név az maradjon a lecserélendő fájl neve, jogosultságok beállítása szintén fontos.)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Valaki kapott már nyomkövetőszámot erre[link] ZTE v967s mert én már Hétfőn rendeltem és azt ígérték ma lesz!
de úgy látom megint akcióban van akkor szerintem csak van raktáron!
-
-
SzAnnie
csendes tag
válasz Vjankovics82 #167 üzenetére
Még én sem kaptam, de fehéret kértem az nincs nekik, most is a kéket akciózzák... Vki írta hogy neki azt válaszolták, hogy csak az van készleten
-
Vjankovics82
senior tag
Amúgy a Zte v967s-be van tájékoztató led?
-
üszök
őstag
-
tibcsiworld
aktív tag
Nálam már trükköznek a kis ferdeszeműek! Kifizettem, fehéret kértem, és 1 hét után írták, hogy nincs fehér, csak kék!!!
-
őstag
Minidealnél is már csak kék van, de nekem tetszik.
Lehet hogy rendelni kellene egyet gyorsan.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
Vjankovics82
senior tag
válasz tibcsiworld #174 üzenetére
érdekes nekem meg a kék tetszik és hétfőn rendeltem de még se adják fel! ha van raktáron akkor mi a fa.. van!
szerintem meg várják a nagy rohamot egyszerre nyomják ki! -
üszök
őstag
válasz Vjankovics82 #173 üzenetére
Passz. Beépítve nem emlékszem,hogy láttam volna. Külső programmal biztos,de azzal meg idő hiányában nem próbáltam.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz Vjankovics82 #178 üzenetére
Miért várnák meg a nagy rohamot? Mi érdekük lenne abból?
-
üszök
őstag
válasz tibcsiworld #182 üzenetére
Az úgy kevés,mert a bank csak vagy 2 nap múlva könyveli el,akkori árfolyamon.
-
üszök
őstag
válasz tibcsiworld #184 üzenetére
Biztos,hogy jobban vált.10 forint külömbség is lehet. Az Ebayos topikban olvastam pár napja.
-
üszök
őstag
válasz tibcsiworld #186 üzenetére
Az enyémet sajnos nem lehet,mert egy gagyi Maestro.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz tibcsiworld #186 üzenetére
Én is kaptam track számot Hongkong Postal rendeltem de a szám vége SG!
-
peter077
aktív tag
válasz Vjankovics82 #188 üzenetére
Az Singpost lesz, a Honkong Post HK végű szokott lenni.
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
őstag
válasz Hujikolp #153 üzenetére
Nem ezt húzták le egy logoutos tesztben a rossz hangminőség, és a fórumában a meghibásodott kapacitív vissza gomb miatt? Ez utóbbi hibába elég sokan futottak bele.
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
zalman90
őstag
Ez mitől lehet hogy kikapcsolom a telefont , és mikor be akarom kapcsolni megjelenik a bootanimacio , de nem indul el a telefon hanen elsötétedik a kép és kikapcsol
Miután kiveszem az akksit és vissza rakom indul rendesenAz ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
peter077
aktív tag
Mikrofonos füles kompatibilitásról szeretnék infót.
Ez kompatibilis vele?Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
osssian25
csendes tag
Tisztelt Lelkes Mindenki!
Ilyen telefont rendelek akkor üzembiztosan megérkezik-e? Illetve ha megkaptam minden beállítás nélkül használhatom és mindenféle hackelés nélkül felhasználó barát a telefon? Ha nem van-e valami komoly fejlesztés? Illetve a Garancia hogyan érvényesül? Vissza a Nagy Fal mögé és várjam a csodát vagy van Magyarországon olyan cég aki erre garanciával belenyúlhat a telefonba?
Lehet kicsit sok a kérdés, de tényleg ez komoly dilemma ugyanis ennyi pénzért veri a többi telefont……
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest