Hirdetés
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgrg1
csendes tag
Mar 2x törtent meg velem a telefonnal kapcsolatban, hogy ujrainditottam és elveszett minden beallitas/program. mintha uj telefon lenne. kezdokepernyo, beallitasok, nyelv, wifi. De érdekes mert van olyan beallitas ami megmaradt és van ami nem. Sd kartyanak nem hiszem hogy baja van. Most csereltem ROM-ot (miui) remélem igy mar ok lesz. szerintetek?
-
topi66
aktív tag
Érdemes frissíteni 1.03 ról az 1.05-re?LeWa romot romot próbálta már valaki?
Első töltés után eddig 4 nap,18% normál használat mellett. Kevés wifi,gps(2óra/10 perc) kb 20 perc telefonálás.A gps nagyon gyors és pontos volt.
A romot itt leltem: http://www.needrom.com/mobile/zte-v967s-lewa-os5/[ Szerkesztve ]
-
tepimartin
tag
Sziasztok!
Én is megrendeltem a készülékem a To2C-től az ajándékokkal. Képzeljétek el, hogy az árfolyamok miatt írtam Sophiának, hogy sajnos csak 135.63 dollárom van. Mondta, hogy nem probléma és megrendeltem ennyiért, elment a pénz a rendelés le lett adva. Szívből ajánlom őket, nagyon nagyon rendesek és segítőkészek. Innentől csak várom a fejleményeket. Remélhetőleg minden rendben fog menni.Martin
-
Dermesztő
aktív tag
válasz tepimartin #756 üzenetére
Azért kaptál engedményt, mert amúgy is van 3 dolláros kupon rá. Légy türelemmel, 3 hét kb, ameddig megkapod.
Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
nbukta77
addikt
A fenykepezonel az oldalso piktogrammok mit jelentenek? A HDR-t tudom. A tobbit nem. Elore is koszonom.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
peter077
aktív tag
válasz uszipajtas #758 üzenetére
Már tegnap írtam üzentet, nézd meg!
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
nbukta77
addikt
korábban egybefonódo
Egy HDR kép valójában fotók sorozatát mossa össze, mindegyik kockát különböző expozíciós idővel készítve el: egy alulexponált képet, ahol minden sötétebb, egy felülexponált képet, ahol minden világosabb, és egy normál expozíciós képet. Ezeknek a fotóknak a legjobb részeit teszik össze egy képre, így jól kivehetőek lesznek a részletek mind a sötét, mind a világos részeken. Ezek a részletek általában nem kivehetők az egy lövéssel készült képeken, azonban az emberi szem érzékeli őket.
[ Szerkesztve ]
-
topi66
aktív tag
Sziasztok!
Szerettem volna menteni a telefon romját kártyára,de belépve(hangerő és bekapcs gomb)csak kinai szöveg fogad.Szeretnék kérni valakit hogy a mentéshez szükséges lépéseket képekkel illusztrálva megossza velem.Előre is köszönöm. -
nagyúr
Cseréld le a recovery-t egy CWM-re, ami angol.
Így kellene lecserélni: [link]
Ezek után már az angol CWM fogad, ahol a backup and restore menüpont backup almenüjét kell választani.@(#767) nbukta77
A needrom-on található reocvery-kben nem szokott jó lenni a termékleírás, nem javaslom.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
pgemil
aktív tag
Egy kis segítséget kérek az alábbiakhoz!
-tegnap olvastam valamelyik fórumon, hogy a bootanimáció hangját ki lehet kapcsolni, de nem találom
-beállítom a telót, hogy mikor kapcsoljon ki-be, de nem kapcsol be (az antelife-ről vettem, álaluk rootolva, alapsáv verzió: MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V6.P3. 2013/04/28
build: xxxxxx-v1.03) és igy nem is ÉBRESZT!
Köszönöm előre is! -
tramontane
csendes tag
Sziasztok!
Most találkoztam egy olyan jelenséggel, hogy új SMS-t csak újraindítás után jelezte, alap esetből nem mindig kaptam infót arról, hogy SMS jött. (Hasonló volt már egy Galaxy Ace-n Cyanogenmod Üzenetek programjánál. Annál azt tanácsolták, hogy Handcentre át kell térni.)
MobileUncle Tools-al, root joggal lehet törölni a default SMS progit?Kicsit off: ki milyen megoldással rögzíti kocsiban a telefont? Navigációnál praktikus lenne valami tapadókorongos megoldás. Esetleg valami ebayes, univerzális Note tartó?
-
Dermesztő
aktív tag
üdv srácok !
Lehet már nem akciós azért nem fogadta el. Dehát 3 dollár ( 660 ft ) nem vág már földhöz
Ez kb ugyan az a parasztvakítás, mint az 2-öt fizet 3-at kap Holott bele van már építve az árba a 3-ik termék is
-
Dermesztő
aktív tag
baitsee23
Szerintem péntekig megjön a miénk is.
Elég kihalt ez a topic
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Ha valaki hasznal miui- t varnank a beszamolojat.
-
nbukta77
addikt
Hasznaljatok hozza a tpu tokot? Lehet mar hozza szerezni valami jo kis szilikon tokot? Amit adnak gyarilag a v987 s-e az nem igazan passzol.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz Vjankovics82 #781 üzenetére
Szállítás mennyi hozzá ? USA-ba ingyenes csak.
-
nbukta77
addikt
válasz Vjankovics82 #781 üzenetére
Ez muanyag bumper?
-
Dermesztő
aktív tag
válasz Vjankovics82 #784 üzenetére
Most nem rendelek. Telefon sincs még a kezemben. Péntekig várom hogy megkapom.
Meglátom milyen lesz a bőrrel, meg amit adnak hozzá.
Utána majd meglátom. Meg ha te is megkapod, és jó rá akkor rendelek én is.(#786) baitsee23
Lehet egy zsákban van a miénk Az is lehet hogy egy napon kapjuk meg
[ Szerkesztve ]
-
Dermesztő
aktív tag
válasz uszipajtas #788 üzenetére
Tied merre jár pajti ?
[ Szerkesztve ]
-
tramontane
csendes tag
válasz tramontane #771 üzenetére
Végülis ezt találtam, ami elég szimpatikus.
Már nem is tudom merre olvastam, hogy a Endomondo és hasonló tracker programoknál hülyeségeket mért a GPS és a build.prop-ban egy ilyen sort kell beszúrni: dalvik.vm.execution-mode=int:fast
Van értelme ezzel babrálni? -
nagyúr
válasz tramontane #790 üzenetére
Igen van ertelme babralni azzal az egy sorral.
Megjavulnak az ertekek.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Dermesztő
aktív tag
-
Dermesztő
aktív tag
válasz uszipajtas #793 üzenetére
Én 23-án vettem. És enyémen is ültek, de nem tudom minek.
2-án küldték el az enyém is.[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz tramontane #790 üzenetére
Nekem van belőle itthon is,1200-ért tudok adni ha kell.
Meg tartja a telefont,de elég libegős."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
rgrg1
csendes tag
válasz Vjankovics82 #785 üzenetére
Én is ezt rendeltem, nyomkövet szamot nekem is adtak.
---
ROM tapasztalataim: (magyar nyelvet nem néztem egyikben sem, mert angol nyelvvel hasznalom)
-MIUI: szép jó, egy hibam volt 3g net beallitasoknal FC, így ezt be sem tudtam allitani rajta sehogysem. ezért cseréltem le.
-Gyári 1.0.5 ztedevice-tól: Ugyanaz mint amivel adták a készüléket. sok kinasoft-tal. ezzel sem volt kedvem tovább bajolni valamint a gravitybox sem ment.
-MaxFlavour ROM: Most ez van rajta, idaig minden ok amik az elozoekben hiba volt az itt mar megy rendesen. Akksija jól bírja, gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest