Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz Glatius #5259 üzenetére
Valszeg a gyengébb rommal használó elégedett emberek száma nagyon sokszorosa annak, mint az itt tapasztalható eleve jobb rommal használó örök elégedetlenek száma...
szerk? Sőt, nem valszeg, hanem Biztos. (Ls nagyrészük nem azért mert nem tud arról hogy lehetne jobb is, hanem mert nem is érdekli, hisz majdhogynem tökéletesen lehet használni amúgy is)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
icons
addikt
válasz Glatius #5259 üzenetére
Az is elképzelhető, hogy egyszerűen nincsen idejük ilyesmivel foglalkozni . Hiába van hozzá meg az alapjuk. Nekem is anno annyi időm volt, hogy ráraktam a legújabb CMet, meg rápakoltam pár progit, de nincs időm kipróbálni a különböző ROMokat, az újabb verziókat, stb. Azóta nem is foglalkoztam vele, ha kijön a 2.4, akkor felteszem, addig jó ez nekem. Ráadásul minden nap használom, ebből tanulok (pdf-ek, doc-ok, stbstb), és ha kijönne egy ROM, ami nem tökéletes, azzal kellene időt töltenem, hogy használható legyen . A gyári ROMok általában jól működnek, sokaknak nincsen más szempont (ami érthető is ).
Persze kis idő alatt sok dolgot lehet elérni, de ha már egyszer felraksz egy ROMot, akkor a legújabb témákat is érdemes átnézni, a battery pack se néz ki rosszul, és így tovább, sose lesz vége (tapasztalat).Erre valaki?
warezxts: próbáld meg az app-os topikot, ott ilyen témában több segítséget tudnak nyújtani!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest