Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
-
ux1
addikt
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
3 kérdésem lenne hozzátok.
1., a letöltések után megjelenik a főoldalon jobb felül annyi ikon amennyi letöltés volt(lefele mutató nyilak ahol a nem fogadott hívás és ilyesmi van). na ezt hogy lehet levarázsolni(olvasottá jelölni).
2.,hogyan tudok hátteret beállítani saját képekből(letöltött vagy saját fényképet)
3.,ha van fent vmilyen kiterjesztésű dokumentum pl pdf azt hogy tudom megnyitni, pillanatnyilag azt írja hogy nincs megfelelő alkalmazás.
és egy egyéb. mivel a telomon csak angol nyelvű használati utmutato volt pdf-ben, ezért ha tudnátok ajánlani egy magyar nyelvűt
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
jano_77
nagyúr
válasz marec1122 #3504 üzenetére
1. biztos, hogy nem a baloldalon jelennek meg?!?
2. MENU gomb ----> Hátterek ----> Galéria ----> kikeresed a telódon - valszeg az SD kártyádon - azt a képet, amit be szeretnél állítani és végén nyomsz egy OK
3. MARKET-en nézz körül! Rengeteg ingyenes app van a .doc, .xls, .pdf file-ok megtekintésére vagy akár szerkesztésére is!szerk.: #3505) vargalex: megelőztél, mert túl bőven írtam le
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
esox
senior tag
Minap írt itt valaki, hogy talált egy jó kis progit, ami autóba téve rögzíti az utat, amit megtett, de csak x másodpercenként ment egy kockát. Úgy emlékszem nem a DailyRoads Voyager volt az, de nem találom a bejegyzést sehol. Használ valaki efféle progit autóban?
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
Nem csak a blade-ben vannak hibás kijelzők!
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
marec1122
senior tag
válasz vargalex #3505 üzenetére
köszönöm a második két választ köszönöm. viszont az elsővel nem tudok mit kezdeni. a nem fogadott hívást is úgy tudtam levenni hogy a hívásnaplóban jelöltem.de az értesítési sáv nem tudom hogy elérhető.
illetve még mindig kérdés hogy van e magyar haszn.ut. és valahonnan letölthető éCsak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
TRob1
veterán
A legjobb pc-s Médialejátszóból is (MP Classic HC) kb. naponta van kinn új beta, mégis atomstabil (Az már más kérdés, hogy az átlagember nem tud róla hogy van mindig újabb és újabb. És persze nem is kötelező frissíteni ) És ez csak 1 példa...
(#3513) marec1122: Blade User Manual (hu)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
dombila
senior tag
Én ezt használom most: GPS Logger
De ezt is használtam korábban: GPS Essentials
Mindkettő tud gyártani többféle kimeneti file-t, és be lehet tölteni őket Google map-be...
Aha, most újraolvastam a hsz-ed, és lehet, hogy te fényképre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
SD 4 van fent a blade-n, és nem működik a közelség érzékelő, ha telefonálok nem kapcsolja ki a képernyőt, emlékszem volt róla szó és megoldás is volt, de nem találom:S
-
jano_77
nagyúr
Érdeklődni szeretnék, hogy használta-e már vki EZT a progit?
Ha igen, kérem írjon egy PÜ-t, mert lenne kérdésem a használatával kapcsolatban"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
bimbi30
csendes tag
Sziasztok
Lehet hülyeséget kérdezek de felraktam "api29"gyári librásítóját majd a LibrApi_Ginger_V2_ZTE.zip-et....akkor most ugye gen 3-as a Blade és librásított mert az as mr pig wish gen 2 ír ki mikor lecsekkolom....
“A jövő nem fogja jóvátenni, amit te a jelenben elmulasztasz.”
-
baal-amiga
senior tag
Pár nap elteltével mi a véleményed az akkuról? Milyen minőség, tovább bírja? Bár az árfolyam emelkedés miatt kicsit drágább már, gondolkodom én is egy ilyen "power pack"-on.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
M4L@y
tag
válasz kelzsoca #3498 üzenetére
Most xp-n próbáltam meg hátha itt sikerül, de még odáig sem jutok el. Csináltam egy képet a dolgokról. Amúgy az eszközkezelő nem is lát ismeretlen eszközt, pedig nem telepítettem fel a drivert amit behoz a gép mikor bedugom a telefont usb-n.
Itt a kép, a dolgokról, esetleg látsz valami szembetűnő hibát? [link] -
KERYgsxr
tag
Sziasztok!
Ha librásítok utána még tudok CM-et felrakni?
És érdemes megcsinálni?
Köszi. -
Joshi
titán
Sziasztok. Akadt egy kis gondom a Blade-el, mégpedig az hogy nem akar működni a PC USB-vel való összeköttetés. Ha usb-vel csatlakoztatom a telefont a pc-vel és rányomok a csatlakozásra akkor egy kis idő elteltével az android felirat jelenik meg és gyakorlatilag újraindul a telefon. Töröltem a ZTE drivert de egy összetevőt nem telepít Mi lehet a gond? Ja és próbáltam notebookon is de ott is ez a helyzet holott tegnap még minden működött rendesen. Szerintem a telefon a ludas.
-
TRob1
veterán
válasz Psychonaut #3530 üzenetére
Ph csinálhatna egy kis felmérést (már csak poénból is): pár napra beszüntetni a keresőt, kiváncsi lennék hányan reklamálnának. (Persze tudom azért hogy sokan, de valszeg meg sem közelítené a regisztráltak negyedét)
¤ R'n'R ¤
-
Indiant
addikt
Szakértők hozzászólását kérem.
A képenlátható Download az letöltést vagy feltöltést jelent? A telefonról a cefs.mbn-t le lehet vele menteni? -
Joshi
titán
Azt hiszem meg van a hiba, meghalt az EXT2 partícióm. Nincs egy hete hogy feltettem a romot. Ha újra formázom a memóriakártyát rom telepítés nélkül is jó lesz?
Bakker most meg látja a MiniTools Wizard.
Egy Samsung 16gb Class10-es kártyáról van szó, de nem tudom miért csinálja ezt.
[ Szerkesztve ]
-
kezdő
senior tag
Hi!
Először is tisztáznám, hogy használtam a keresőt. A 690. hsz-ben már volt ez a kérdés, de akkor nem kapott az illető választ, hátha most én.
Big Daddy III fut a telómon, teljesen elégedett vagyok vele.
Azonban a Google Goggles nem látszik a marketben, böngészőből pedig azt írja, hogy nem támogatott a telefonom.Ezt rom csere nélkül meg lehet oldani?
Előre is köszönöm!
-
jr1994
addikt
sziasztok! pár napja írtam hogy elrontottam a blédet még egyszer kösz az akkori segítséget
azóta eltelt pár nap, leérettségiztem most meg ahogy nézem jött pár száz új hozzászólás
újabb gondom lenne, és kérdésem is van
a gond az hogy a bléd boot után megáll a legelső "Welcome to Blade Touch the android to begin" feliratnál. ezzel lehet valamit csinálni? betölti a ciánkék romot, látom a betöltésnél meg hát ugye hogy ciánkék, amikor megszólalt az ébresztés akkor láttam még a saját hátteremet is mögötte de amikor megérinteném az androidot a kezdéshez, nem csinál semmit. és nem a kijelzővel van baj, az jó, az android körülötti halvány zöld fény ezt igazolja.
erre tudtok valami megoldást az új romon kívül?
és a másik kérdés, eltelt pár nap, kijött ez a maláj vagy milyen meg moldovai rom is, melyiket ajánljátok ha a lényeg hogy teljesen stabilan működjön, minél kevesebb laggal? ez is tetszik [link]
előre is köszi
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
róland
veterán
Korábbi programtelepítések maradványait honnan kell eltávolítani? S mivel kezdjek neki egy rootolt, de gyári szoftveres telefonon?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
válasz apeelme #3543 üzenetére
Pedig marad abból belső memóriában is. (Egy rendszer-visszaállítás eltünteti, s olyankor mindent újra lehet telepíteni, úgy, hogy hely is marad. Többször próbáltam már, első alkalmakkor még nem is használtam a memóriakártyát programok telepítésére. Viszont most el akarom kerülni ezt a hercehurcát.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
törölt tag
válasz apeelme #3546 üzenetére
igen, igen. de ha egy adott app le van törölve, akkor nem sok értelme van meghagyni a dalvik-cachet arról az appról. sajnos nem mindent töröl, Titanium Backuppal néha nyomok egy ilyen irányú takarítást és írja, hogy vannak nem használt elemek. a wipe dalvik cache a recoveryből meg értelemszerűen minden app dalvik-cache-ét törli, aminek nem mindig van értelme. ha nem frissül ROM, meg ilyenek, akkor minek.
-
apeelme
addikt
-
kasza blanka
aktív tag
na mégegyszer
volt valakinek gondja a Blade gyári headsetjével? nekem olyan, mintha meg lenne törve a kábel, pedig nem, mert a blade fülese hibátlan a nokiában, nokia fülese a blade-ben, csak sokkal halkabb, így a csere sem megoldás.
nekem úgy tűnik, hogy el kell találni mennyire tolom be a jack-et. ha teljesen, akkor mozgatásra, jack hüvelyben való forgatására olyan szaladozik, mintha kontakhibás lenne.
itt üt vissza az olcsóság? ennyi lenne a magyarázat? kéne egy füles, aminek jó a csatlakozója, mint a nokia fülesnek, de normális hangerővel szól, mint az eredeti. -
domerator
veterán
válasz kasza blanka #3549 üzenetére
Sajnos ennyire nagy a szórása a 3,5 jacknek a Blédben... nálam 5 járt és abból 2 vagy 3 volt jó, a másik 2-3 instabilan tartotta a dugót, ahogy írod.
apeelme:
Én kb. hetente csinálok egy tisztasági dalvik és cache törlést
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest