Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe8719

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy elég komoly problémám lenne: egy ideje telefonálás közben erősen zizeg a beszélő hangszóróm, mostanra már annyira, hogy sokszor alig értem hogy mit mond a másik fél.
    Mivel minimum hangerőn is ugyanúgy zizegett mint maximumon, gyanítottam hogy nem a membrán sérült, reméltem hogy szoftveres baki.. Első körben töröltem a DSP managert (bár minden, a beszélő hangszóróra vonatkozó beállítás és módosítás tiltva volt), majd mikor nem segített, format után újrapakoltam Kelzsoca Godfather romját (eddig is az volt fenn, meg voltam vele elégedve), de még mindig nem jó.

    Vissza szeretném állítani a gyári T-s állapotot, hogy ha úgy sem lesz jó, akkor szervizbe vihessem.
    Api visszaállító leírása mellett bukkantam rá erre.
    Nagyjából ez is ugyanannak tűnik, Api leírásából pedig gondolom ez az exe-s módszer (ami állítólag kockázatosabb.)

    Megnéztem a TPT-s verziót, ahhoz viszont le kellene gyalulnom a godfathert és felrakni egy olyat, ahol a beállításokban megtalálom a frissítési menüpontot, ráadásul arról nem találtam információt, hogy ez a módszer egyáltalán használható-e átparticionált készüléken, az enyém ugyanis az. (ux1-féle, 2 mb cache-s partíciókiosztás van rajta.)

    Az eddigiek alapján maradna az exe-s verzió és Api módosított T-s frissítője, annál úgy olvastam hogy átparticionált készülékhez is jó - ez esetben viszont az lenne a kérdésem, hogy a partíciók is visszaállnak gyári állapotra? (ergo teljesen gyári állapotú lesz, és vihető a szervizbe?)

    Köszi előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák