Hirdetés
- Battlefield 2042
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Kivalo az Ice Armor II, egy megjegyeznivalom van: a sliding tab lockstyle-nal a csuszkak huzas kozben ketszinuek (ami kilog a kepbol, az vilagosabb). Ezzel tudtok vmit kezdeni majd?
-
vargalex
félisten
válasz apeelme #10402 üzenetére
Hi!
Nem használom az alkalmazást, de megnéztem First strike-val (a host nevet átírtam, ezért van Alex-Blade):
Én hibának tartom, hogy a zenelejátszó kilép és nem folytatja a zenét. Csak pause-olnia kellene, aztán beszélgetés végén automatikusan play. De itt a státusz sorból is eltűnik, mint futó alkalmazás. Persze lehet, hogy Ice Armor II-ben már nem így működik. Nekem elég, ha azon megnézitek, előbb-utóbb úgyis upgrade-olom én is.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
kezdő
senior tag
-
kelzsoca
félisten
IceArmor Integrált alkalmazások eltávolítása patch: letöltés
-
Razor_alpha
tag
válasz kelzsoca #10409 üzenetére
Az energia widget összezavarodik, ha elfordítja az ember összeállítás közben a kijelzőt, a felső állapotbár visszaáll az alapértelmezettre, akármit tickel be az ember leokézás után a defaultot illeszti be.
És akadtak gondok a Layar és OTP és a Goggles (ezt más is említette már) újrainstallálása közben is, Pipa és alkalmazás nincs telepítve, marketből viszont talán képes felrakni.A market 30 appomat mutatja frissíthetőnek, bár mind naprakész - viszont ha a saját alkalmazások lapján frissítésre nyomok, összeömlik a market és force close, pár próbálkozás után feltettem az új típúsú marketet és ott is sajnos ugyanez.
Teljesen wipeolt friss telepítés volt.
Plusz ötlet, a témaválasztót azt hiszem a Godfatherben láttam a beállítások menübe integrálva, az lehet itt is kényelmes megoldás lenne.
Egyébként kellemesen gyors a rendszer, szépek a settings ikonok, és az integrált funkciók is szép rendezetten vannak elhelyezve.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Razor_alpha #10411 üzenetére
"a témaválasztót azt hiszem a Godfatherben láttam a beállítások menübe integrálva, az lehet itt is kényelmes megoldás lenne"
Sztem meg nem, mivel ha használod is (vagyis témát váltasz vmi másra), az nem fogja tartalmazni ezt a leendő új beállítások sort, és ezáltal nem is fog beleilleni a téma dizájnjába/összképébe. Ez a baj az új menüpontokkal.
(#10410) kelzsoca:
Kösziii.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Razor_alpha
tag
válasz kelzsoca #10413 üzenetére
A létrehozó menüjében a képernyő rotációja okozza, nálam engedélyezve van alkalmazásokra is launcherre is, ezt viszont rosszul reagálja le, figyelmetlenségből még reprodukáltam is mikor újra ki akartam tenni
És egyáltalán nem sürgetés, volt vele dolgotok elég sok így is -
GAbre
veterán
válasz Razor_alpha #10363 üzenetére
Erről a kábelről van szó!Csak a felső része rossz.
kelzsoca:
Olvastam,és mondtam,h ment,aztán nem megy már,szval nem Esd-s hibáról van szó.Avatar
-
Razor_alpha
tag
Igen fóliás, de majdnem esélytelen hogy bármit tudj vele kezdeni, ha az előlapból is kihúzható lenne akkor simán, de direkt nem így adják őket.
Kelzsoca, ha vissza akarok váltani az Ice Armor témára, akkor közli velem, hogy nem helyesen összeállított ezért nem alkalmazható.
És az előzőből lemaradt a köszönöm, szóval köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Adamyno
tag
én úgy oldottam meg az ilyet, hogy a törésnél lekapartam a szigetelő réteget, egy rossz cd-rom meghajtóból kiszedtem egy ugyanolyan sűrű erezetű szalagkábelt, kivágtam a megfelelő szélességű és hosszúságú csíkot, azt szintén lekapartam, nagyon vékonyan bevontam a réz felületeket ónnal, szemben a megtört kábelre ráhelyeztem, hogy pontosan illeszkedjen, és rámelegítettem hőlégfűvóval úgy, hogy közben rászorítottam mindkét oldalon 1-1 lapos vassal. A szigetelés megolvadt, de lényegtelen mert a kötések létrejöttek, 1x kellett csak összerakni és működött. Tablettel csináltam, de ugyanilyen szalagkábel volt...
Szerintem hasonló módon meg lehet csinálni ezt is, vagy akár ahogy már előttem is írta Razor_alpha. Csak egy kis kreativitás kell hozzá
- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
Razor_alpha
tag
válasz Adamyno #10421 üzenetére
Némelyikkel megy az amit leírtál (viszont a vékony rézzel vigyázni kell, hajlamos kvázi elégni) egyébként korábban én is írtam egy javítási módszert amivel nekem sikerült, amiért azt mondom hogy nem túl valószínű a siker az az, hogy a fólia bedugandó része tűnik hibásnak. De ha sikerül neki én csak örülök, nem fűződik marketing érdekem a kijelzők eladásához, csak régi windows mobile telefonjaimon én is sokat szívtam ilyennel, és kb minden másodiknál sikerült működőképesre.
-
kelzsoca
félisten
válasz Razor_alpha #10418 üzenetére
Attól, hogy azt írja, nyugodtan használható
(#10419) TheChos3nOne
7.2 Cyanogenmod (kang ág)
[ Szerkesztve ]
-
kurtuzov
senior tag
Frissítettem Ice Armor II-re, abból is a javított változatra, éjfél körül töltöttem le kb.
Kelzsoca, Apeelme: Köszönöm a munkátokat, látszik, hogy sok újdonságot szőtettek a ROM-ba.
A fő problémám az volt, hogy nem tudtam telepíteni a Vibert. Appmonsterrel ment volna, de nem sikerült, Market pedig nem is találta.
Újraindítottam a telefont, hátha segít, de az már gyanús volt, hogy nem kért PIN kódot nincs gsm jel és folyasmatosan com.android.phone fc üzeneteket dobál.
Korábban CM7 n256 volt fenn, gen2, 136/2/302 kiosztással, recovery 5.0.2.0Amiket még észrevettem:
1. Kezdőlapon Menu gombot lenyomva feljövő menüben Ertesítések (É helyett E betűt látok)
2. SD és telefon memória beállításainál ezt látom:
belső tárhely(/data) összes 302MB, rend.-re álló 255 MB - ez OK
átmeneti tárhely(/cache) összes 302MB, rend.-re álló 255 MB - ennek nem 2MB-nek kellene lennie?
tudtommal 136/2/302 partíciókiosztásom vanFentieken kívül nem találtam az alkalmazások oldalának megjelenítési beállításait (pl pl hány oszlop/sor legyen, animációk, etc) ez gondolom a Launcher2 miatt van és tényleg nincsenek ilyen beállítások, vagy csak én nem találom?
Most újrarakom, hátha segít, ha nem megy vissza n257.
Annyi még, hogy telepítéskor nemcsak a formatokat csináltam meg, hanem előtte a
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
majd a 4 format utána a
-wipe dalvik cache-t
ez csak nem baj?[ Szerkesztve ]
-
M4L@y
tag
Vibert tudtátok telepíteni? Nekem most sem engedi Van még egy pár alkalmazás amit nem enged, de a viber számomra a legfontosabb.
-
kurtuzov
senior tag
Állapotsori fényerő állításánál az újjad -> ujjad
Túlgörgetés engedélyezésénél nem lép életbe rögtön a változás, menüszintet kell váltani, hogy életbe lépjen.[ Szerkesztve ]
-
Razor_alpha
tag
Nálam is rossz időzónában jönnek a beérkező smsek. (-1 óra)
-
kurtuzov
senior tag
Újraraktam IA2-t. Mindent úgyanúgy csináltam, mint előbb. Viber továbbra sem telepíthető Appmonsterrel apkból, újraindítás után már kéri a PIN kódot, hálózat is van, de most állandóan ilyen üzeneteket dobál: Market alkalmazás com.android.vending állt le.
Market nem indul el, csak egy fehér képernyőt látni.Amikor a zip-et felmásoltam az sd kártyára, még akkor astroval ellenőriztem az MD5 kódot, azzal nem lehet baj.
-
kurtuzov
senior tag
Második telepítésnél nem működik az automatikus fényerő állítás, pedig először nagyon szépen és gyorsan dolgozott. Az értesítési energia widgetre tettem fel a gombot onnan állítgattam mindkétszer, ha ez számít.
Most visszarakom a CM7-et, mert szükségem van napközben munkához a Viber-re, de kíváncsian várom a jégpáncélos fejleményeket.
Razor_alpha: nincs marketem, se régi se új (mármint ha arra gondoltál, hogy apk-ban elmentve) de az a legkevesebb, mert az általam használt appok nagyja appmonster miatt megvan, tehát a market hiánya egy darabig nem lett volna gond, de a Viber kell és most sok a meló, ha nem muszáj nem GSM-esek (pedig saját céges 21ezres előfizetésem van amit ki sem használunk, de akkor is szoktatom át magunkat az újra) de azért köszi
[ Szerkesztve ]
-
Xe3
csendes tag
Sziasztok!
Már 3 napja nem csinálok mást, csak fórumokat olvasok, de valami nem tiszta a Blade-emmel kapcsolatban.
Nem akarok (egyenlőre) szoftverfrissítést, mert még garanciális a cucc, de a progikat szeretném az SD-re átpakolni.- Szépen meg is csináltam a 32GB-os SD particionálását (Primary1: FAT32 29GB, Primary2: ext2, 510MB), valamint
- root jogokat szereztem a telefonhoz a SuperOneClick programmal. A root működik is, mert van olyan program, amit eddig nem tudtam használni (ClockSync), most meg működik és az első indulásánál a superuser progi megkérdezte, hogy akarok-e root jogokat adni a programnak. Benne is van a white listában.
Eddig minden OK.- felraktam a Link2SD progit, ami indításnál megkérdezte a 2. partició típusát. Meg is adtam neki, hogy ext2, majd kiírta, hogy
"A csatoló parancsfájl nem hozható létre.
mount: Invalid argument
ext2 nem támogatott a készüléken. Próbáljon FAT32-t a második partíción."
Értem, hogy mit jelent, de nem értem, hogy miért csinálja. A biztonság kedvéért kipróbáltam FAT32-vel is, de ott sem ment (azt hiszem, hogy akkor csak az Invalid argument hibaüzenet jött)Jött az utánaolvasás ezerrel, de nem találtam egyértelmű válaszra a dologgal kapcsolatban. A legvalószínűbb hibának azt találom, hogy ez egy GEN1-es, Eclair-os készülék, de mintha azt olvastam volna, hogy ezekkel is működik.
Arra is találtam leírást, hogy hogyan lehet GEN1-es készülékből GEN2-est csinálni, de kihangsúlyozták, hogy veszélyes.
Ki mit tud tanácsolni nekem? Mit próbáljak ki? Milyen adatot adjak meg?
(MrPigFish)[ Szerkesztve ]
-
Nerd
aktív tag
Udv!
Nagyon jo lett az IceArmor 2!
Egy problamam van vele, hogy megint WP7 szeru skint kapott az alap launcher, amit en nem szoktam lecserelni (nem fujjog )...
-
kungzi
veterán
válasz Psychonaut #10437 üzenetére
Gen1-en meg foleg nem fog menni az sd-re pakolas
-
kurtuzov
senior tag
Feltettem harmadik alkalommal is a jégpáncélkettőt. Most úgy néz ki, hogy a hálózati és a market fc-k megszűntek, a Viber továbbra sem telepíthető.
A témát visszaállítottam a "gyárira" mert gyorsabbnak érzem, még az alkalmazások oldalának (ez a dock?) animációját szeretném leállítani a launcherben.
Egyelőre fennhagyom és figyelgetem, a Vibert megoldom másképp a hétvégén.
Skype gond nélkül megy.Psychonaut: köszi
[ Szerkesztve ]
-
Xe3
csendes tag
válasz #40993792 #10438 üzenetére
Azt szívesen feltenném, de nincs nekik. Én telenoros vagyok, ők adtak ki egy frissítést, ami fent is van a telón, de annak a Firmware verziószáma: 2.1-update1
Ha esetleg tud valaki hivatalos Telenor Froyo-t, az adjon egy linket.
A GEN1 - GEN2 az nem ugyan az, mint az Eclair - Froyo! A GEN a hardware-re vonatkozik. GEN2-es készüléket adtak ki Eclair-ral és Froyo-val is. -
Psychonaut
veterán
Termeszetesen van a Telenornak hivatalos Froyoja. Weboldalukon is megtalalhato. Katt (lasd: tamogatas menupont)
A GEN1-GEN2 kulonbseget meg szerintem rossz embernek magyarazod, tisztaban van vele.
UI: amugy ebben az esetben valoban egybeesik a GEN es az Android verzio valtasa, szoval teljesen helytallo Zsolt hozzaszolasa.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
"GEN2-es készüléket adtak ki Eclair-ral és Froyo-val is."
Nem adtak ki hivatalossan GEN2-es Eclair-t.
Mivel ez GEN2-esít, GEN1-es csomag nem létezik.
Lemaradtam egy pöppet'..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Formula-1
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Battlefield 2042
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest