Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamyno
tag
Egy megjegyzés az új ROM-al kapcsolatban.
Az értesítési energia widget beállításainál ki lehet pipálni, hogy indikátor elrejtése
pedig az indikátor alapból nem látszik.
Ugyanitt, ha a fényerő módokra megyek, akkor összeomlik és Bezárás gomb van.Egyébként látszik, hogy rengeteg munka van benne, nagyon jól néz ki, gyorsan reagál... tényleg. Nagyon ott van a ROM
[ Szerkesztve ]
- Indítsd újra a gépedet! - Az egészet? - Nem, a felét...
-
veterán
válasz tboldi #10298 üzenetére
a jó hír az, hogy ics-ben (legalábbis miui-auban biztosan) is ilyesmi a forgatás, néhány animációt meg már korábban is emeltek át ics-ből gingerbreadbe, szóval ha nem is pont ez, de lehet hogy valami hasonló át fog kerülni a blade-be is.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
tboldi
nagyúr
válasz qnadam #10302 üzenetére
Így Androidon én is az ICS-nél találkoztam vele először. Egy kis kutakodás után láttam, hogy az újabb Motorolák is tudják ezt. Ezek után kerestem olyat, amivel kezdeni is lehet valamit, nem csak beszélgetni róla. Csak most találtam rá erre a Galaxy Note portra, és gondoltam egy próbát megér.
BTW most ültetem az Ice Armor-ba (I.) a többi ICS animációt. Olyan jól belaktam, nem akarom egyhamar leváltani.
[ Szerkesztve ]
-
SutiAdi
tag
Ha az Ice Armor téma alatt átállítod az akksi kijelzést Status Bar-ra, akkor elég furcsa lesz. Épp töltöm a telót, de a töltést jelző csík, ami futkos, hiányos. Illetve, ha visszaállítod status bar-ról bármire, kinnmarad a csík. System témánál ez nem jelentkezik.
-
Adamyno
tag
válasz SutiAdi #10304 üzenetére
Ja, nekem is..
Akkor amit eddig észleltem:
1. Értesítési energia widget beállításainál ki lehet pipálni, hogy indikátor elrejtése, pedig az indikátor alapból nem látszik.
2. Ugyanitt, ha a fényerő módokra megyek, akkor összeomlik és Bezárás gomb van.
3. A widget gombokat nem lehet pakolászni, csak a lista elejére, ha más helyre akarom tenni, akkor visszaugrik.
4. Bugos akku csík (leginkább töltésnél)
-
kelzsoca
félisten
(#10304) SutiAdi
(#10305) AdamynoKöszönjük, javításuk folyamatban van.
-
Adamyno
tag
válasz kelzsoca #10306 üzenetére
Annyit még megjegyeznék a widget gomb pakolászáshoz, hogy nem biztos, hogy a widgettel van a baj, mert egy másik programban, ahol lehet gombokat pakolni, ott is ugyanez a jelenség, hogy csak a lista elejére lehet elemeket tenni, különben vissza ugranak a helyükre.
-
SutiAdi
tag
Egy icipici szépséghiba még: a bootanimation-nél a Zte Blade feliratban a ZTE felirat szebb lenne csupa nagybetűvel.
-
t181
senior tag
Pfff...Ice Armor II... Ismét egy minőségi munka. Köszönjük!
Tetszik a belefektetett munka, az integrált no-frills, droidwall, mert így rögtön kettővel kevesebb programot kell felraknom(még ha ezt a TB végzi helyettem).
Szép, gyors. TB visszaállít, aztán holnap élesbe, de nem hinném, hogy baj lesz vele.Más: modaco-ról leszedtem az alpha 5.2-őt(ICS), két napig használtam. Ez kevésnek tűnik, de ez az elsődleges, és egyetlen telóm, ami egész nap nálam, és a top-on kell lennie(még ha a koleszbe ott is van a laptop). Az egyetlen dolog ami miatt restore-oltam, az a CM7 által nyújtott millió kis extra. És mintha az akksit is jobban enné egy kicsit. Amit én próbáltam, mind működött...illetve mégsem... a PowerAMP össze-vissza fagyott, és nekem elég fontos, mert "beleszerettem"(). Tehát aki kíváncsi, nyugodtam felteheti, van olyan, akinek ez a "fő" ROM. A kamera, és a Youtube nem megy.
De még mindig a fő érv az ICS-érzés.
De ez viszont már sokkal élvezhetőbb, animációk szépek(egy külön update után), és viszonylag gyors.
Tudom, hogy sokan nem hisznek abban, hogy Blade-en egyszer ICS lesz a "main" ROM, de Én éreztem ilyet a 2.3 iránt is, és most az fut rajta.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
Gyick
őstag
az sms tárhely megtelt problémára tud vki megoldást? 15,1mb szabad hely van még a telefonon lol
-
Lotusomega
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, pikk pakk sikerült a rom felrakás, és ha már láttam hogy kijött, hát felraktam az ice armor II-őt, tényleg profi munka, le a kalappal a készítők előtt!
Egy dologra nem jöttem rá, hogyan tudom parancsikonnak kirakni a híváslistát, mert nem találtam meg az ikonját, gyári romban kitudtam rakni, biztos itt is ki lehet, thx!
-
Razor_alpha
tag
válasz Lotusomega #10317 üzenetére
Más benne a telefonkönyv/tárcsázó.
Amit tudsz benne csinálni, kirakod a névjegyeket és egy klikkel arrébb ott lesz az is, vagy launcher proban pl activityk közt tudsz esetleg hasonlókat keresni, vagy azt kell megtudni, hogy mi az utasítása annak hogy azzal az oldallal nyissa meg, ezt pedig valamelyik parancsikon készítő progit letöltve és beírva tudsz erre ikont létrehozni
A java intentje ez:
Intent i = new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("content://call_log/calls"));- tehát a legtöbb parancsikon készítő proginak a content://call_log/calls elég is az ikon készítéshez.
[ Szerkesztve ]
-
Lotusomega
senior tag
válasz Razor_alpha #10318 üzenetére
Szuper, köszi, kiprobalom!
-
Adamyno
tag
A CPU használati módokról találtam ITT és ITT egy leírást, illetve próbálgattam. Arra jöttem rá én is, hogy a smartassV2-t érdemes használni, 245MHz minimummal, mert viszonylag gyorsan reagál a telefon, de az akkut is kíméli, illetve a mélyalvás 122 és a min. (jelen esetben 245) MHz között váltakozik. (terheléstől függően)
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
sziasztok!
Először is köszi az új romot,
egy kis segítségre lenne szükségem, feltetetem az új romot, de a 3 betűs navi, és a viber nem volt visszaállítható. Gondolom majd apk-ból telepítem, na az sem ment, sőt a market szerint a viber-t a telefonom nem támogatja., így meg sem jelenik. (ellenőrizve a viber.com-on)
Milyen változás történt az előző változathoz, ill minden eddigi romhoz, hiszen ezek nekem az elejétől mennek minden romon?Köszi
Nagymolnar
-
TRob1
veterán
válasz nagymolnar #10321 üzenetére
Sajna nálam is van ilyen gond vagy 8 appal. Egyelőre ment vissza az előzőleg használt Rom fullbackupja.
¤ R'n'R ¤
-
apeelme
addikt
Én csak délutàn leszek rom közelben, zsoca lehet elôbb meg tudja nézni. Az este felsorolt hibàk forràsa màr egyébként megvan, és nagy részét màr javitottuk is.
SutiAdi: a tegnapi nap folyamàn felvetett telefonàlàs közbeni hangerövel kapcsolatban is talaltam vmit, a gond ugyanis az hogy a boot soràn az audio eszköz inicializálásakor setincallvolume 7 beàllìtàst kap azaz max. hangeröt ...megoldàsròl egyelöre nem tudok nyilatkozni...
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz Psychonaut #10244 üzenetére
Köszi!
És ki tudja konkrétan? -
Sanyi.mTs
addikt
kaptam egy reklám sms-t, hogyan tudom megnézni a telefonszámot ahonnan jött?
számot nem ír ki az sms, csak az sms küldő nevét (ami nincs is nálam felvéve ). ha menteni akarom a számot a névjegyek közé akkor a cég neve kerül a mobilszámhoz. -
bobie
tag
Csak tapasztalatot szeretnék kérdezni. Van egy Bladem aminek megőrült a hangszórója. A T-mobile szervizben azt mondták, hogy ez biza telefon csere mert ezeket a telefonokat nem szerelik. Ez kb mennyi időt vesz igénybe úgy értem, hogy elküldik valahova? Vagy azonnal cserélik? Esetleg valakinek tapasztalat?
Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
kelzsoca
félisten
A tegnap felsorolt hibákból már csak egy maradt vissza, illetve ahogy olvasom lett egy másik, miszerint nem minden alkalmazást akar elfogadni.
Sajnos utóbbi már nem lesz megoldható patch-el, ezért a romot ideiglenesen le is veszem.
Mindenkinek köszönjük a visszajelzéseket
-
xSide
őstag
válasz kelzsoca #10333 üzenetére
Szép és ötletes munka
Az integrált alkalmazások beállítási lehetőségei egy menüpontból elérése ideális (lesz).
Nem vagyok CM fan, legutóbb ux1 egyik romját tettem fel ott sem ment pár alkalmazás.
(origo, application folder stb)
Gondoltam ki próbálom ezt is, sajnos tényleg sok volt (még) a hiba benne. ha javítjátok nézzétek már meg a kernel wifi részét is, mert nem igaz hogy 2-300 kbyte/s sebességre képes csak pc-teló közti fájlmásolásnál a kiszivárgott romoknál tapasztalható 1600-1800al szemben.
Másik, amit jó lenne még javítani az a betűtipus váltásakor (fontchanger appal és manuálisan bemásoláskor is) fellépő hiba ami csak cm romokban van jelen, ha hosszabb vagy két sorba fér ki egy alkalmazás neve akkor ne négyzetekkel tűzdelje tele, hanem írja ki rendesen
Launcher-től is függ melyiknél mi jelenik meg mivel a Go engedi a fontok módosítását és sajátjaként kezeli ott jó, viszont más alkalmazásoknál (root uninstall, fájlkezelő stb) előfordul.
Tudom, hibás a fontkészlet mondanátok. Erre azt válaszolom a font rendben van hisz kiszivárgott romoknál jó!
Erről jut eszembe, cm-ből portolt energia widgetek rendezhetősége kiszivárgott romon hibátlanul megy és nem csak a lista elejére rakva rendezhető..
Ennél a romnál beragadó ikonok is voltak gps hiába ki volt kapcsolva, halványan azért ott volt, wifi 100%-on egy pöttyöt mutatott.
Nagyon tetszik ennél a romnál az animáció különlegessége és gyorsasága, minden egyes tevékenységnél vártam mi újat fog még mutatni
Remélem a hibajavítással megszületik végre egy teljesértékű magyar fejlesztésü cm átirat!
Csak így tovább, jó uton jártatok eddig is, de ha ez összejön az maga lesz a romolás csúcsa -
bartiiiiiii
csendes tag
Lehet tudni, hogy a javított Ice Armor II mikor lesz elérhető?
Galaxy S7
-
kelzsoca
félisten
válasz bartiiiiiii #10336 üzenetére
Erre a kérdésre még mi sem tudjuk a pontos választ, de várhatóan ma este.
-
Lotusomega
senior tag
Na, akkor pár tapasztalat így 1 nap után az ice II-vel:
-az akksi csík tényleg néha beragad, bár én nem azt használom hanem a százalékosat
-üzeneteknél nem jeleníti az adott karakterszámot, vagy hogy mennyi van vissza, hiába állítottam be
-üzeneteknél ma olyan volt hogy írtam egy smst, válaszoltak rá, és a válasz smst korábbi időpontra rakta mint ahogy én elküldtem a sajátomat
-nekem a kezdőképernyő azért be be lassulgat, pedig csak 3 oldalon vannak widgetek, és azoknak a fele csak parancsikon
-market nekem lassúbbnak tűnik mint a gyári szofttal
-a billentyűzeten nem hozható elő a bill eltüntetése gomb(ez mondjuk biztos az én hibám)
-a gyári böngésző az viszont meglepően lassú és akadozik a gyári szoftthoz képest, dolphinnal nincs ilyen gond
Egyenlőre ennyi(most csak a hibákat írtam le, hogy ha esetleg valami olyan ami javítható akkor azt lehessen)
Amúgy tetszik a rom, kezdem belakni, nagy köszönet érte a készítőknek!
-
robit1973
aktív tag
Új rom, hátha érdekel valakit:
Blade-LG-mode-DOC3000-RLS1 -
S. Szabi
őstag
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e esetleg szoftveres megoldás arra, hogy amikor zenét hallgatok a Bladen, akkor végig van alatta valami zaj, ilyen sistergés szerű, elég zavaró. Akkor is ott van, mikor szüneteltetve van a lejátszás, ha ki van kapcsolva a lejátszóprogi (most PowerAMP, de a zaj lejátszótól független), csak be van dugva a fülhallgató, akkor nincs zaj. Szóval erre van valami megoldás, vagy egyedi a hiba? :S
(Android 2.2.2 Telenor)
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz Lotusomega #10338 üzenetére
Miért nem várod meg a hiba javításokat... ? bár,ha már így is tetszik,akkor végülis oké,csak az lenne a logikus,hogy a bugmentességre törekedjenünk....
-
SutiAdi
tag
válasz S. Szabi #10340 üzenetére
Ilyen nem csak nálad van, eleinte még foglalkoztam vele én is, de most már nem nagyon érdekel. Főleg alacsony hangerőn hallani. Ha megfigyeled, a zene lekapcsolása után pár másodperccel megszűnik. Olyan, mintha zenekor bekapcsolna valami áramkör, amikor kikapcsolod, akkor utána meg lekapcsol. Csak hát az az áramkör egy kicsit zajos.
-
Ádyka
őstag
Én a harmadik Blademet fogom visszavinni emiatt. Recseg/torzít a hangszórója. Nyílván belemegy a retek.
Azonkívül ez eddig a legtrágyább telefonom a 3 közül. Mikor átvettem, 2 perc múlva visszavittem, hogy a kijelző nincsen rendesen beragasztva a helyére. Fogta visszanyomkodta kézzel. Persze, hogy nem maradt ott, és már rengeteg por ment alá az elmúlt 3-4 hét alatt. Azonkívül a régi hátlapom sem kapaszkodik rá az egyik sarkánál. remekül mutat.
Kezdem unni.
Viszont nekem a fickó mindíg +2 év garit ír a garanciapapírra.Odamész, megrendelik, pár nap múlva átveheted.
Remek teló, de az tuti, hogy nem akrom megvárni amíg lejár a garanciája. Ez a hangszóró nagyon labilis. Sőt már most ráfizetnék valami másra, amit nem viszek viszza havonta.[ Szerkesztve ]
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
Razor_alpha
tag
Azért egy konstans búgás szerintem nem elfogadható, szóval én azzal visszavinném, a maszatos hangszórót (ha torzít vagy belefolyt valami) nekem sikerült szivaccsal óvatosan enyhén szappanos vízzel kimosni, miután megszáradt elmúlt a torzulás.
Ha nem ez okozza, javaslom hogy visszavinni cserére, sok féle helyről eredhet a hiba, tehát először az EQ és egyéb hangbeállításokat ellenőrizzétek, állítsátok vissza nullára.
De lehet a hangchip, a hangszóró hibája is ezekkel házilag nem sokat lehet kezdeni. -
Asbee
veterán
Sziasztok!
Bátyámnak van egy djuiceos gen1-es baldje. Valami régi custom 2.2 van rajta, aztán gingert szeretnék rá varázsolni. Olvasgatok már egy ideje de elég zavarosak a dolgok így elsőre. Le tudnátok pár lépésben írni mit kell csinálni? Aztán utána már utána nézek jobban a dolgoknak. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest