Aktív témák

  • kkriszx

    csendes tag

    Ma voltam T szervízbe. A csávó korrekt volt, mutattam a pixelhibát (3 napon túl vagyok), és már mondta is hogy cserélné de nincs készleten (vagy csak nem akarták most így karácsony előtt az új előfizetőktől odaadni..). Megerősített abban hogy jelen állás szerint nincs szerviz, hanem minden hibát cserélnek újra. Azt tanácsolta hogy jövőhéten nézzek vissza addigra lemegy ez a karácsonyi hülyéskedés és akkor biztosan lesz és cserélni tudja az egész készüléket.

    Megmutattam neki a hibás memkarit is, erről nem tudott nyilatkozni, csak annyit hogy tényleg hibás. Azt mondta hogyha lesz cserekészülék meg tudja mondani azt is hogy a tartozékokat is cserélik-e. Mert nem tudja hogy most az egész dobozt küldik vagy csak készülékeket vagy mittomén itt már elég homályosakat magyarázott.

    Tehát summázva arra jutottunk hogy nincs teendők jelenleg pontosabban nem tudunk előre haladni egyelőre, de elnézésemet kérte és köszönte a türelmemet hogy nem tudja cserélni.

    Balhézni nem volt értelme, de úgy éreztem hogy engem most finoman leszereltek, de végülis meg lesz az "akaratom" csak később, szóval úgymond elégedett lehetek.

    szerk: a gradiens hibát már meg sem mutattam mert egyből a pixel után elkezdte mondani a dolgokat

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák