Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Skynet258 #17340 üzenetére

    Teljesen mindegy, hogy milyen OLED-ed van, ha mindkét módot ismeri. Kevés azon készülékek száma, ami pontosan, szabvány szerint továbbítja a tv-led módot. A Zidoo is hibásan kezeli, azaz plusz felesleges konverzió lesz tv-led módban, így vagy elfogadod, hogy hibás, vagy használod a hibátlan player-led (lldv) módot, esetleg olyan készülékre cseréled, ami jól kezeli. A rosszabb, jobb minőséget, te miből látod, párhuzamosan nézed a két módot, vagy emlékezetből állapítod meg? Én használom az lldv-t egy Homatics boxon, amit én látok különbséget, az az, hogy lldv-ben, sötét jelenteknél nem csökken olyan gyorsan a fényerő, szín és egyéb dolgokban nincs akkora különbség és nem is nézem párhuzamosan a két módot.

    A Dolby tervei szerint a tv-led mód kivezetésre kerül, szóval az lldv-re gyúrnak, ha minden igaz, ezt csak írták, hogy ez a terv, de nem tudom, hogy ebből mi igaz.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák