Új hozzászólás Aktív témák

  • #58450688

    törölt tag

    válasz Orionk #2773 üzenetére

    Öszintén? amit te írtál, szereztél filmeztél le (csak ne legyen a háttérben plakát reklámmal zene az utcán stb..) kb csak olyasmit amit te készítettél és semmi olyan nincs benne ami más kreálmánya.Pl. sétáltatod a mopszodat (nekem van :D ) és közben olyan dalt fütyürészel ami semmilyen zenére sem hasonlít, ezt felteszed és várod hogy milliárdan megnézzék:) ezt lehet legálisan kb a youtubeon, illetve ha művész vagy a saját dolgaidat, de ha lehet zene nélkül.
    Egyébként nem értem miért tartasz a 3. féltől, ez nem egy büntetés, csak emlékeztetnek hogy nem te vagy a tartalomtulajdonosa. Ez normális ha tiltott lenne egyből világszerte letiltott státuszt kapnál a videódra de ez sem nagy baj, semmit sem jelent amig nem kapsz strike-ot. Nekem van egy másik csatronám is ahol filmzenék sorozatok zenéje, a legujabb soundtrack-ek is megtalálhatóak, és a legtöbb fizetős, pénzt is keresek velük, mert elég gyorsan feltettem őket, és még nem volt benne a yt content id rendszerébe. Persze erre is jön majd a strike de akkor költözöm. A fő csatronámon is rengeteg zene van és elég sok a 3. fél, de ezek főleg epikus un epic zenék, ezekre csak 3. fél jár, de engedélyezett a használatuk: [link] ha gondolod szedj le tőlem ha valami tetszik, a legtöbben ilyen zenéket használnak a bemutató videóikhoz, vagy gameplayek alá, mert biztonságos. Én ezeket szeretem hallgatni főleg magamnak töltögettem fel őket, keresni velük ritkán lehet.
    Ne félj a 3. féltől főleg amig nincs mondjuk 500 feliratkozód, mert a legrosszabb esetben is újra felteszed a videóidat egy új csatornára és kész:)
    De itt mindent megtalálsz: [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák