Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
spkkill
tag
válasz DrojDtroll #3501 üzenetére
A kattintásokért jár a pénz, kivétel a Trueview videóhirdetéseket.
A videóba ágyazott TrueView-hirdetések esetén akkor kell fizetni, ha a megtekintő 30 másodpercig nézte a videót (ha a videó 30 másodpercnél rövidebb, akkor a videó végéig), vagy műveletet hajt végre a videóval – amelyik előbb történik meg. Videointerakciónak számít például a műveletre ösztönző fedvényre (CTA-ra), kártyára vagy kapcsolódó szalaghirdetésekre történő kattintás. A kattintásonkénti költségen vagy az ezer megjelenítésenkénti költségen alapuló árazással ellentétben ilyenkor nem kell a hirdetés minden megjelenítése alkalmával fizetnie. A TrueView-hirdetések videotartalmát a YouTube szolgáltatáson kell tárolni. A TrueView-hirdetések azonban egyaránt megjelenhetnek a YouTube-on, valamint más, a Google Display Hálózathoz tartozó, asztali számítógépekre és csúcskategóriás mobilkészülékekre optimalizált megjelenítői webhelyeken. -
törölt tag
Helló!
Elkezdtem használni tegnap óta a SVPtube-t és nagyon tetszik,csak egy baj van bele,hogy az 1080 vagy 2k-s videoknal nincs hang csak 720p-ig (A képet szépen visszik a lejátszók)
Probáltam többféle lejátszóval is. (Bsplayer,VLC,Potplayer)
Valaki tud segíteni mi lehet a baj?
-
-
tknof1871
őstag
Üdv! Volt egy videó, tetszett. Nyilvánosról privátra állították. Szeretném felvenni a kapcsolatot a csatornával. A kedvelt videók listáján csak annyi van kiírva, hogy privát videó. Nem tudom a címét, nem tudom a csatorna nevét. Van megoldás?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Gézengúz
addikt
Firefox alatt HTML5-el beszaggatnak-vibrálnak (nem is tudom pontosan mi a jó kifejezés rá) a videók, hardveres gyorsítást kikapcsolva rendben lenne, de akkor meg a görgetés borzalom, valami ötlet? Processzor-videókártya A10 6800K..
-
nem_tom
őstag
Sziasztok! A Sony Vegas-os topicba írtam egy problémámmal kapcsolatban. Ide is bepofátlankodok vele, mivel részben ide is tartozik. Hátha szerencsével járok. >>>[link]<<<
-
Dyingsoul
veterán
Youtube hálózatokról tud valaki valamit? Én 99%-ban magyar videókat töltök fel, mégis megkeresett nemrég egy nemzetközi partner a TheNextGamer network. Nem igazán látom, hogy nekem mi hasznom van abból, ha csatlakoznék hozzájuk.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Amur
addikt
válasz Dyingsoul #3515 üzenetére
Engem is keresett már meg egy másik hálózat, elolvastam a feltételeket, és azt találtam hogy felesleges, kicsi eséllyel szereznék új megtekintéseket.
Ha el is kezdené nézni egy amcsi valamelyik gameplayem amiben beszélek, kb. a második magyar szó után kikapcsolná, és az új rendszerben az ilyen megtekintések nem nagy súllyal számítanak, még csak előrébb sem nagyon viszik a keresőben találatoknál, ott a volumen jobban számít, vagyis hogy átlagosan milyen hosszan nézték meg.
Erre régen volt egy trükk, hogy előszőr privátba raktad, szétküldted a feliratkozóknak a linket, akik nagy eséllyel végig is nézték mert érdekelte őket a téma, és másnap tetted nyilvánossá, így a megtekintési átlag hossz kifejezetten magasan nyitott.
De ne is menjünk bele a youtube keresőmotorjába!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Dyingsoul
veterán
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Mostanában azt vettem észre, hogy ha youtube-ra videót töltök fel, akkor totál meghal a net. Nem lehet elérni az oldalakat, teljesen használhatatlan addig, amíg nem töltődik fel a videó.
Régen ez nem volt így. Nyilván nem volt olyan gyors, mint amikor nem töltök fel, de azért lehetett használni.
Az idén kezdődött ez.
Mitől okozhatja ezt?
Ha máshova töltök fel valamit, akkor nem tapasztalok ilyet.#KeepFightingMichael
-
VoidXs
Topikgazda
-
guftabi96
addikt
Nem, nem náluk vagyunk.
Invitel. Kis faluban élünk, itt ez a legjobb ajánlat. (pusztulatosan gyors 15/1 , és ez a leggyorsabb csomag. De egyébként tényleg nem igazán lehet okunk panaszra, mert teljesen stabil, és tudja a sebességet. (kopp-kopp )).Érdekes, hogy ha utorrentben maxon megy a seed, akkor nincs semmi ilyesmi, csak ha Youtube-ra töltök fel.
Nem tudom, hogy mi történt, és mikor. Pár hónapja még semmi ilyesmi nem volt.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
VoidXs
Topikgazda
válasz guftabi96 #3520 üzenetére
Ez lehet a gond. 1 megás feltöltésen (nekem 2 volt, azon is) egyszerűen hiába tartogat a gép mondjuk 10%-ot, az ugyanúgy semmi, még ADSL helyetti normális kapcsolódási módon is.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz guftabi96 #3522 üzenetére
Nem hinném, pont a Chrome gazdálkodik nagyon jól, ha kevés neted van. Vicces, de nálam jobb oldalbetöltési idők vannak a mobilról megosztott 1/1 megával, mint az 1000/1000-es, közvetlenül az internet gerincére kötött kapcsolattal.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
ledgeri
nagyúr
Jól gondolom, ha sütik kérdéskörére gondolok akkor, amikor egy youtube-os tabom mellé egy másikat nyitva (az előzőből, vagy máshonnan) az első is betöltés ikonját mutatja magán?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
guftabi96
addikt
Na, tegnap még próbálgattam több, mint egy órán keresztül ezt.
És ugyan az a helyzet. Minden felesleges alkalmazást kilőttem, és a böngészőket felváltva kezdtem feltölteni ugyan azt a videót (kb mindig 5 percig csináltam a feltöltést, utána megszakítottam).
Az eredmény mindig ugyan az:
-Chrome feltöltés: A feltöltés megy, de a net használhatatlan lesz minden eszközön, egyáltalán nem töltenek be az oldalak
-Mozilla feltöltés: Lassabbak az oldalbetöltések, mint amikor nem töltök fel, de abszolút használható a net minden eszközön. Youtube-on még zenét is hallgattam.Szóval nem tudom, hogy mitől lehet ez, rákérdezek majd a Chromenak a topikjában.
Úgy néz ki, hogy ezentúl mindig Firefox alól kell videót felöltenem.#KeepFightingMichael
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok! Néha készítek ilyen bass cover videókat, feltöltöm őket a youtube -ra, persze ezek alatt az eredeti dal megy. Most először kaptam egy ilyen copyright figyelmeztetést. Így a videó mobileszközön nem érhető el.
Meg lehet ezt oldani, hogy elérhető legyen? Esetleg van, valami más videómegosztó, ahol nem basztatnak ilyen szar miatt?Köszi!
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
VoidXs
Topikgazda
-
VoidXs
Topikgazda
válasz nem_tom #3514 üzenetére
A YouTube, akárcsak bármelyik H. kodek, egyáltalán nem támogatja a 0-255-ös dinamikatartományt, csak a 16-235-öt. Néhány lejátszó (pl. MPC-HC) és vágóprogram (pl. Premiere Pro) ezt tudja kezelni, viszont a YouTube nem, az nem tudja teljesen visszaadni, csak csökkentett tartományban.
[ Szerkesztve ]
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Nekem az utóbbi napokban nem mutatja a feliratkozásaim mellett a kis számokat ami az új videókat jelöli. Mi befolyásolja ezt? Van fent egy kiegészítő, de nem nyúltam bele semmibe. Van, hogy csak 1 nap elteltével jelenik meg a jelzés.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz nem_tom #3531 üzenetére
Nem lehet beállítani. Fekete feketét és fehér fehéret a YouTube egyszerűen nem tud, hiába vágod úgy (egyébként jobb vágóprogramokban ezzel nem kell foglalkozni). Egyedül az játszik, ha SVPTube-ozol, vagyis nem a selejtes böngészős felületen nézed a videókat.
-
MrChris
nagyúr
Én is próbálnék jó minőséget visszakapni youtubról, de nem nagyon megy. Ezt a 16-235 dinamika tartományt se értem, ez a videó teljes átfogású, van benne 0-255-ig minden mégis elég jó minőségű. Míg egy próbaként általam feltöltött videó amit (kínomban már) uncompressed formában töltöttem fel (ami 1,5GB-ot jelentett mindössze 10másodperc játékidővel) elég gáz minőségben jelenik meg, pedig kb 26-225 között vannak az RGB értékek. Míg az eredeti kifogástalan volt. Ennél jobb minőségben (uncompressed+elég jó nyersanyag) már nem nagyon lehet feltölteni, mégis tiszta blokkosodás, foltosodás, részlettelenség. Ez ugyan olyan kamerával készült mint az enyém és youtubon nem esik úgy szét mint amit meg én töltöttem fel. Vajon ennek mi lehet az oka?
-
nem_tom
őstag
Jó de miért van az, hogy más csatornáknál tisztább és szebb a 720p kép, mint nálam? Normál YouTube-ról nézve? Illetve mivel a nézőim is normál YouTube-ról nézik a videóimat (mint az emberek 99%) és látom, hogy lehet jobb minőséget produkálni ezért szeretném valahogy én is megoldani.
Ennek a dinamika tartományos dolognak utána fogok menni, hátha itt van a kutya elásva.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz MrChris #3533 üzenetére
+(#3534) nem_tom: Nem tudom, nálatok mi van, de nálam elvárt minőségű minden feltöltés, mind az MXF, mind a H.264 esetében. A fűszálakat, kavicsokat, emberek hajszálait meg lehet számolni rajtuk. A full zajos statikus kép is jól megy át rajta. Próbáljátok ti is a 120 Mbps MXF-et vagy a 60/300-as H.264-et.
Most nézem, tényleg számít a bitráta. A telefonnal készült 15 Mbps videó önmagában feltöltve okádék, míg egy montázsban, amibe belevágtam, csodaszép. Úgy néz ki, hogy a bitrátát kell az egekbe tornászni, és minden mesés lesz.
Ilyesmit még ki lehet belőle hozni, igaz, az eredeti tűéles volt, de 3.5 Mbittől nem rossz, növényen meg pláne nem. Ja, és ez ha jól emlékszem 30/200-as H.264, az eredeti export egy jó távoli gépen van.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz nem_tom #3536 üzenetére
Természetesen minél nagyobb a bitráta, annál jobb az eredmény. Csak a különböző dekódolóknak más a hatékonyságuk, és ezért néhánynak jóval nagyobb bitráta kell ugyanahhoz a minőséghez. A YouTube pont ilyen.
A H.264-nek két bitrátája van, egy átlagos és egy maximum. Az átlagos azt jelenti, hogy ekörül legyen a fájl végén egy másodperc, a maximum pedig az, hogy ha jön egy sokkal összetettebb rész (pl képzaj), akkor mennyit lopjon el a többi kockától, amik így átlag alá kerülnek, hogy jól nézzen ki. A 30/200 30-as átlagot és 200-as maximumot jelent. A H.264 profiltól függ, hogy mennyi lehet a max. Érdemes minél jobb (HIGH 5.2) profilt használni, majd a maxot maxra tolni.
Az MXF egy profi archiváló formátum. Amíg a H.264 alacsony bitrátákon teljesít nagyon jól, ez magason. A videóvágódban DNxHD néven találod meg, ha van OP1a belőle, használd azt, az a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
Na szóval a Profilnál több opció is van: High, High 10, High 4:2:2, High 4:4:4.
Alatta Convert to YUV 4:2:0, illetve a következő opciók: Keep/Accept only YUV 4:2:0, Keep/Accept only YUV 4:2:2, Keep/Accept only YUV 4:4:4, Keep/Accept only RGB, Keep input colospace.
Ezekre mit javasolnál? Egyáltalán mik ezek a számok?
Lentebb a bitrátát fel tudom tekerni 99Mb/s -ig. Az úgy jó, vagy túl sok?
Illetve azt a DNxHD -t nem találtam... vagy csak nem jó helyen kerestem.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz nem_tom #3539 üzenetére
A DNxHD-t nem sok program ismeri, valószínűleg nem is fogod megtalálni, ha most nincs meg. Biztosan az Avid és a Premiere tudja.
A bitráta annyi, amennyit akarsz, csak a feltöltési idő lesz kérdés.
A szám:szám:szám dolog a chroma subsampling. Egy olyan kódolás, ami nem RGB-t, hanem fényerőt, és két furcsa színt kódol. A számok azt jelentik, hogy milyen részletes egy-egy színtér. 0, ha nincs, 2, ha minden második pixel, és 4, ha minden pixel bele van kódolva. Azért ezt használják, mert alacsony bitrátán több információt tud kódolni. Főleg, hogy ha elhagyod az egyik színt (4:2:0), mint ahogy a YouTube is teszi, mert van egy ügyes trükk, amivel az egyik színből kijön a másik. A 4:4:4 nem ajánlott, az a valódi RGB-nek megfelelő konfiguráció, de azt a kodek nem szereti. Arra ott az MXF, ami az (igazából MJPEG). Én 4:2:2-t használok.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz nem_tom #3542 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mi lesz belőle, mert azzal nem tehetsz semmit, viszont azzal igen, amiből. Amit feltöltesz, azt újrakonvertálják, és ha rossz képet dekódol, azt egy tökéletes enkóder azonosra vissza tudja csinálni, csak tökéletes nincs, így rosszabb lesz. Mivel a beállítások ismeretlenek, nem tudni, mik a hibái, ezért a minél jobb képre kell törekedni, persze úgy, hogy az átmenjen a hálózaton emberi időn belül. Amikor a T-s ADSL volt az egyetlen opcióm, 1 Mbit feltöltéssel, kénytelen voltam 8-as átlagra exportálni, hogy ne legyen annyira rossz, és fel is menjen. Most 22-es a feltöltésem, ebbe a 120-as MXF már belefér. Jobbnak igazából 1080p és alatt nincs értelme. A 3K master-jeim már 250-es MXF-ek.
[ Szerkesztve ]
-
sixpack89
tag
Sziasztok! azt szeretném megkérdezni,hogy kb mennyi pénzt jelenthet ez majd nekem? ki lehet számolni valahogy a várható bevételt? az összes videóm jogtiszta,nincs figyelmeztetés egyiknél se,felraktam az elmúlt egy hónapban 4-5 olyan videót,aminek a nézettsége folyamatosan nő,pár napja még 770 ezer volt,ma megnéztem 910 ezer felett,az össz nézettség. le van tiltva jelenleg a bevételeszezés,de egy hónap múlva már újra elérhetővé válik.
-
nem_tom
őstag
Na jó, feladom. Egyszerűen lehetetlen megközelíteni is az eredeti minőséget. Minden kipróbáltam, több nap és több órányi kutakodás, fórumozás, tutorial videók és leírások, 50 teszt renderelés, codec beállítások, játék a dinamika tartománnyal stb.... elegem van. Gőzöm sincs mások hogyan produkálnak szebb minőséget, de azt hiszem egy alternatív megoldáshoz leszek kénytelen folyamodni.
Azt tervezem, hogy létre fogok hozni egy a YouTube csatornámmal párhuzamos fiókot egy olyan videómegosztó oldalon, ahová ingyenesen és korlátlanul tudok feltölteni a lehető legkisebb (jobb esetben zéró) minőségromlással. Ehhez tudtok ajánlani videómegosztó oldalt? Feltéve ha van ilyen egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok