Új hozzászólás Aktív témák

  • tutuhawer

    őstag

    válasz Morthy #2727 üzenetére

    engem érdekelt ilyen téma, amikor telefont, tartozékot, headsetet vagy tévét kerestem. Nem a videód minősége lenne nekem a legfontosabb / HD, mikrofon meg egyéb eszközök / , hanem maga az anyag minősége a döntő. Nem tudom, elég-e az, hogy otthon vagy a tech világában. Talán elég, de otthon kell lenned a beszédben is, én nem szeretem a dadogást, sokan talán ezért is köpködhetnek, én mondjuk nem szoktam, csak simán továbblépek, de neked az sem jó üzlet. Szerintem nem elég bemutatnod, mit látunk a kezedben, mert én is látom a leírást a weboldalakon, el tudom olvasni, de be kell tudnod mutatni, hogy működik, nyilván ez a terved is, d ahhoz kell még több cucc. Elmondani, hogy mi van a dobozban, és bemutatni, hogy tényleg az van benne és megerősíteni, hogy az eszköz gyártója honlapján milyen adatok vannak, az kevés. El kell különülnöd a kicsomagolós videóktól , amit szintén borzasztó szarnak tartok. Én is ki tudok bontani egy csomagot, meg el tudok olvasni mindent a gyártók oldalán. El kell különülnöd az ilyen videóktól láthatóan.
    Mekkora nézőközönsége lenne... azt én nem tudom, de a köpködő hozzászólásokat elkerülheted talán, ha csak simán bemutatod, hogy működik az eszköz, mondok példát: mobiltelefon a tv-vel kombinálva, autórádióval trükközve (hazabeszélek: a Sony autórádióiban van NFC, az pl érdekelne bemutatásra). Amikor Sony headsetet néztem, akkor a bemutató összehasonlította az árakat és pár tulajdonságot is. Nem elsősorban leköpi egyik vagy másik terméket, ezt neked mondom megint, figyelned kell nagyon.
    "Hogy mered leszólni az én cuccomat, ki vagy te...?" stb stb, tudod, hogy így megy.
    Szakmai, részletes, érdekes. Semmi személyes.
    Hallgattam indiai angolt, egye fene , az se zavar, de ha dadogsz, megakadsz, az sokakat irritál. Nem mondom, hogy könnyű beszélni a mikrofonba, gyakorlás is kellhet, de szerintem ne spórold el akár a kis jegyzeteket , hogy tudd, miről akarsz beszélni a videóban.
    Sok sikert

    NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense

Új hozzászólás Aktív témák