Új hozzászólás Aktív témák

  • wardemi

    senior tag

    Sziasztok szeretnék kérni egy kis segítséget tőletek. Jövőhéten be szeretnék üzemeltetni egy Xpenology rendszert, aminek a legfontosabb feladata, hogy több felhasználót kezeljen, amiknek csak bizonyos mappákhoz van hozzáférésük (ez oké nem nagy cucc). Emellé még szeretnék valamilyen verziókövetést a fájlokra, illetve kívülről csak VPN-en keresztül lehessen elérni (a VPN oldala is menni fog szerintem).

    Lehet felmerülhet még igény a gépen való tárolásra és onnan synce de akkor tudtommal csak vlmilyen cloud megoldás jöhet szóba.

    Tehát a kérdésem a fájlok verziózására és hozzáférésére mi a legefektívebb megoldás szerintetek? Valamilyen Cloude szollgáltatás vagy csak simán felcsatolva meghajtóként? (a cloudnál a gondom, hogy szerintem nem lehet normálisan megoldani hogy "1" forrást lásson mindenki és ne saját különt pl ownCloud de lehet tévedek... a filestationál meg nincs verziózás szerintem..) Illetve melyik verzió az ajánlott, más funkciót nagyon nem kell ezen kívül ellátnia max backupok még és stabilan menjen.

    Köszi az útmutatást.

    iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3

Új hozzászólás Aktív témák