Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DioKVP
tag
Sziasztok!
Tudtok Pesten olyan boltokat, ahol mindenféle különlegességek szoktak előfordulni?! (az USA Candy, Culinaris, Tej Pékárú stb. boltokat ismerem) Inkább azokra gondolok, amik nem horror áron árulnak. Én pl. múltkor a Bakáts téri dohányboltban futottam bele pár különlegességbe. (rockstar energiaitalok, dr pepper ritka ízek). Elsősorban az energiaitalok mellett, mindenféle különleges Mountain Dew érdekelne. Ha valakinek van valami titkos infója, kérem ne tartsa magában -
ECHO2235
aktív tag
Nyah, infó, terítik végre az Ultra Paradise-t is idehaza. Lassan lehet keresgélni.
-
ToBeY
nagyúr
Szóval az Ultra Paradise nem embargós?Akkor megnézem ma a "kínaiban" - bár nem fűzök hozzá nagy reményeket.
-
-
davidkiss90
tag
Sziasztok
nem tudom mennyire hír értékű, de a Watt energy honlapja kis idő után ismét aktív. Változás nincsen sajnos, face és insta is csöndes [link]
plusz ha valakit érdekel, akkor az usacandyn a monster farmers oats(800ft), és 2 féle mutant(400ft) akciós. Gyors rendeltünk is haverommal.
Energy Drink Collector
-
james001
veterán
Megkóstoltam ma a két "új" Xixo üdítőt,a Mojito és Mojito Mangót. Igazából nem rosszak,bár a mangósban nem nagyon éreztem a mangót Behűtve nyári melegben jobban esik biztos.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz davidkiss90 #54167 üzenetére
.com a vége, és én úgy láttam, hogy eddig is "élt" az oldal.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz davidkiss90 #54170 üzenetére
Wattnál szerintem el kell felejteni az újdonságokat. Csődeljárás alatt van a márkát birtokló cég, csökkentették az összes drinkjükben a koffeint, az adó miatt, nem hiszem, hogy lesznek olyanok, mint "régen".
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SlayR0113 #54172 üzenetére
Nem most indult a csődeljárás, hanem még tavaly októberben... Szóval hatása biztos volt a cégre, attól még, hogy milyen időszakot élünk egyre jelennek meg az újdonságok (Moster, Hell, ki tudja milyen márkák még).
A régi Watt elúszott sajnos, ez az én véleményem.
-
koshmar
addikt
Oroszoknál új most, 500-as Burn.. innám
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
SlayR0113
tag
Azért nem kell a cégeket összehasonlítani, még a járvány előtt megvolt sok cégnek mikor mi kerül ki...a Watt jóval ritkábban dobált amúgy is újat, és teljes máshogy akár az Adrenalinnal egyetemben. Nem ugyanaz minden cégnek a terjesztési, vagy megjelentetési szokásai....(főleg, hogy a Monster témájában pl nem kicsit előre tervezetten kellett összeszedni magukat az előzőleg sokszor összevisszaságok miatt az új megjelenéseknél)
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz SlayR0113 #54180 üzenetére
Adrenalint jó rég vettem.. a kaktusz-kiwit ritkán látom bárhol is, az nem érdekel, a jobbakat meg évek óta nem látom sehol. Pl. fahéjast vagy 3-4 éve ittam utoljára, valami alma-körte is van, ez a kettő k@rva jó volt.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
rsanyi20
tag
válasz davidkiss90 #54167 üzenetére
Köszi, rendeltünk is haverral egy rakattal
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
törölt tag
mindig huzom lefele szegeny bang-et h igy pocsek, ugy pocsek... na vegre van egy viccesen jofej belole, ami nekem tetszik: a pina colada
jo, eleg erosen edesitoszer-utoize van, de jol lehutve felettebb szorakoztato.
bamulatos hol tart mar a tudomany (lehet a tiszai vegyikombinattal kene egyeztetni energiaital-iz temaban, nem a hell-el) -
őstag
-
őstag
válasz Rastaman17 #54185 üzenetére
Én azt mondom, h kiwi, sárgadinnye, enyhe zöld alma.
-
davidkiss90
tag
Ezt most csak úgy itt hagyom Nektek! (notmypic)
Energy Drink Collector
-
nagysandor79
aktív tag
válasz davidkiss90 #54188 üzenetére
ilyet honnan lehet szerezni ?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz nagysandor79 #54191 üzenetére
Itthon hivatalosan sehonnan. Cseh a márka, onnan hozzák esetleg szürkeimportban.
-
ToBeY
nagyúr
99ft az Xdurance R* 7.havi lejárattal.
-
Jarod1
addikt
Na nem is tudtam, hogy kijön a hell summer verzióval , mi A tököm a mangosteen? Meg a fekete cseresznye jött még..ma futottam beléjük..
-
ToBeY
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Hálózati / IP kamera